Sos de spanac cu usturoi

Actualizat: 21 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Acest sos sanatos cu spanac poate fi consumat in siguranta de persoanele care sufera de diabet de tip 2, fiind o garnitura excelenta pentru legume sau carne slaba.

Contine iaurt grecesc, castane bio si o sursa foarte bogata de antioxidanti - spanacul. Un alt avantaj este timpul de preparare extrem de rapid.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Introduceti spanacul la cuptorul cu microunde timp de 5-7 minute.
  2. Asteptati 10-15 minute sa se raceasca, apoi transferati-l intr-o sita si presati pentru a elimina complet zeama.
  3. Intr-un bol separat, amestecati spanacul scurs, castanele bio, branza parmezan, iaurtul, pudra de usturoi, sarea si piperul.
  4. Procesati in blender aceasta compozitie, pana obtineti un sos gros si cu textura cremoasa.
  5. Pastrati sosul la frigider (se serveste rece).

Citeste si despre:

Beneficiile pentru sanatate ale spanacului Beneficiile pentru sanatate ale consumului de usturoi SOS pielea ultra uscata Alimente si bauturi care pateaza dintii Humus - beneficii si retete sanatoase Remedii naturale pentru cancerul de san #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Spaghetele - informatii nutritionale Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete! Alimente care previn cancerul de colon Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism Dieta o2 Beneficiile pentru sanatatea generala a consumului de merisoare Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor
Cere sfatul medicului ×