Sos de rosii pentru spaghete

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie:

Calorii: 175
Proteine: 6
Carbohidrati: 29 g
Fibre: 6 g

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Puneti uleiul la incins intr-o tigaie, la foc mediu.
  2. Adaugati usturoiul si ceapa, amestecati pana cand ceapa devine translucida.
  3. Adaugati ardeii si broccoli si amestecati pana isi lasa sos. Se pun carnatii si se amesteca.
  4. Introduceti si rosiile zdrobite, pasta de tomate si condimentele. Cand mestecul clocoteste, se acopera tigaia cu un capac si se lasa sa fiarba, la foc mic, cel putin 60 de minute, amestecand din cand in cand.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Spaghete bolognese File de peste cu sos de rosii Crap cu sos de rosii si ardei Supa de rosii Sos de spanac cu iaurt si usturoi Supa de broccoli File de cod la gratar cu sos de rosii coapte O vizita de referinta: Dr. Richard G. Fessler, pionier in neurochirurgie, la Bucuresti 5 tipuri de interventii in care poate fi utilizat robotul Brainlab Omleta cu spaghete Supa de rosii si avocado Supa crema de rosii Sos de spanac cu usturoi Macaroane arabesti cu sos de iaurt si mirodenii Biban cu capere si sos de rosii Pui cu ciuperci si sos alb