Tarta cu spanac

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:



Mod de preparare:

  1. Se amesteca spanacul, ceapa, branza si pesmetul.
  2. Se mixeaza ouale, sarea si piperul pana cand amestecul devine spumos.
  3. Se incorporeaza cele doua compozitii. Se pune amestecul intr-un vas termorezistent sau tava mica. Se coace la 250 grade C, timp de 35 minute.

Citeste si despre:

Fructele - surse excelente de antioxidanti Alimente usoare de vara Simptomele deficientei de magneziu Beneficiile fructelor si legumelor de vara Cele mai sanatoase fructe si legume de toamna 3 moduri originale de a folosi ouale in retete sanatoase Trucuri pentru a albi dintii in mod natural Cosuri cadou elegante, cele mai inspirate alegeri din 2024, pentru medici de top Ce afectiuni pot fi detectate cu ajutorul unui RMN cerebral Beneficiile pentru sanatate ale spanacului Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism Dieta o2 Alimente si bauturi care pateaza dintii Prevenirea si tratarea tenului acneic la adolescenti Tratamentul intoxicatiei cu cianuri 7 salate pe care copiii le vor adora