Tarta cu spanac

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:



Mod de preparare:

  1. Se amesteca spanacul, ceapa, branza si pesmetul.
  2. Se mixeaza ouale, sarea si piperul pana cand amestecul devine spumos.
  3. Se incorporeaza cele doua compozitii. Se pune amestecul intr-un vas termorezistent sau tava mica. Se coace la 250 grade C, timp de 35 minute.

Citeste si despre:

Tarta cu oua, sunca si branza Fritatta (omleta) cu spanac Supa din carne de vita cu spanac Penne cu spanac Supa crema de spanac Tarta cu ciuperci si branza de capra Sos de spanac cu iaurt si usturoi Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Chiftele de spanac Frittata cu feta si spanac Supa crema de spanac cu smantana Briose cu branza si ceapa Supa de mazare si spanac Macaroane cu doua feluri de branza Tocanita de pui cu fasole si spanac