Sparanghel cu susan, ghimbir si usturoi

Actualizat: 05 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Sparanghelul este una dintre legumele cu cel mai mare continut de fier, iar alaturi de ghimbir si usturoi se transforma intr-una dintre cele mai bune retete pentru regimul bolnavilor de anemie.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Prajeste semintele de susan intr-o tigaie fara ulei aproximativ doua minute. In alta tigaie, pune sparanghelul, apa, sosul de soia, ghimbirul, otetul, uleiul, sarea si usturoiul. Acopera tigaia si lasa sparanghelul sa fiarba la aburi cam patru minute. Indeparteaza capacul si da focul mai tare timp de un minut, pentru ca sparanghelul sa se prajeasca. Pune mancarea pe o farfurie si presara semintele de susan deasupra.


Citeste si despre:

Sparanghelul - beneficii pentru sanatate Uleiul de susan valori nutritionale si beneficii Motive pentru a consuma bame zilnic Detoxifiere naturala de primavara Dieta ABS Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima Psoriazisul: alimente permise - alimente interzise #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Alimentele care reduc stresul Dieta asiatica Cel mai bun regim alimentar pentru intrarea la menopauza Alimente esentiale pentru intarirea oaselor 7 alimente recomandate pentru refluxul gastric 7 salate pe care copiii le vor adora Remedii naturiste pentru cele mai frecvente boli
Cere sfatul medicului ×