Penne cu spanac

Actualizat: 04 Februarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Spanacul este o sursa bogata de fier, de aceea este important sa fie introdus in dieta persoanelor care sufera de anemie.

In combinatie cu delicioasele penne, constituie un pranz satios sau o cina usor de digerat.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe pachet, timp de aproximativ 12 minute. Amestecati usturoiul pisat cu branza de capra, crema de branza, sarea, piperul si jumatate din frunzele de baby spanac. Introduceti amestecul in recipientul blenderului si procesati, pana obtineti un sos cremos.

Scurgeti pastele si opariti restul frunzelor de spanac in apa in care au fiert pennele. Amestecati pastele cu spanacul fiert si sosul de branza. Presarati deasupra parmezanul ras inainte de servire.


Citeste si despre:

Paste cu jambon si spanac Sos de spanac cu iaurt si usturoi Chiftele de spanac Supa de mazare si spanac Supa crema de spanac cu smantana Frittata cu feta si spanac Salata de capsuni cu spanac Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Tarta cu spanac Fritatta (omleta) cu spanac Tocanita de pui cu fasole si spanac Supa din carne de vita cu spanac Supa crema de spanac Omleta cu spanac Sos de spanac cu usturoi