Penne cu spanac

Actualizat: 04 Februarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Spanacul este o sursa bogata de fier, de aceea este important sa fie introdus in dieta persoanelor care sufera de anemie.

In combinatie cu delicioasele penne, constituie un pranz satios sau o cina usor de digerat.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe pachet, timp de aproximativ 12 minute. Amestecati usturoiul pisat cu branza de capra, crema de branza, sarea, piperul si jumatate din frunzele de baby spanac. Introduceti amestecul in recipientul blenderului si procesati, pana obtineti un sos cremos.

Scurgeti pastele si opariti restul frunzelor de spanac in apa in care au fiert pennele. Amestecati pastele cu spanacul fiert si sosul de branza. Presarati deasupra parmezanul ras inainte de servire.


Citeste si despre:

Beneficiile pentru sanatate ale spanacului Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism Dieta o2 Alimente si bauturi care pateaza dintii 12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii Prevenirea si tratarea tenului acneic la adolescenti Tratamentul intoxicatiei cu cianuri Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti 7 salate pe care copiii le vor adora Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor 7 motive pentru care ne trezim obositi Dieta de primavara pentru infrumusetarea tenului Frumusete din interior catre exterior Dieta care previne aparitia pietrelor la rinichi Alimentatia in sezonul rece