Supa crema de spanac
Actualizat: 24 Octombrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Ingrediente:
- 150 g de spanac congelat
- 1 cartof taiat felii subtiri
- 4 cepe verzi tocate
- 2 catei de usturoi tocati
- 1 cana de supa de pui, diluata cu 1 1/4 cani de apa
- 1/4 lingurita piper negru
- 1/8 lingurita sare
- 3/4 cana lapte fara grasimi
- 1 lingurita unt nesarat
- 2 linguri rase de parmezan
Mod de preparare:
Se adauga intr-o oala spanacul congelat, feliile de cartof, ceapa verde, usturoiul, supa cu apa, piperul si sarea.Se acopera cu un capat si se lasa la fiert. Cand incepe sa clocoteasca se micsoreaza focul. Se lasa 15 minute. Se paseaza compozitia, se adauga laptele si untul si se mai lasa sa fiarba inca 5 minute. Se orneaza cu parmezan.
Va dorim pofta buna!