Supa crema de spanac

Actualizat: 24 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:


Se adauga intr-o oala spanacul congelat, feliile de cartof, ceapa verde, usturoiul, supa cu apa, piperul si sarea.Se acopera cu un capat si se lasa la fiert. Cand incepe sa clocoteasca se micsoreaza focul. Se lasa 15 minute. Se paseaza compozitia, se adauga laptele si untul si se mai lasa sa fiarba inca 5 minute. Se orneaza cu parmezan.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Supa crema de spanac cu smantana Supa din carne de vita cu spanac Sos de spanac cu iaurt si usturoi Supa de mazare si spanac Tarta cu spanac Penne cu spanac Chiftele de spanac Cum iti protejeaza pigmentul macular ochii in fiecare zi Tu esti atent la retractiile gingivale? Supa de pui Fritatta (omleta) cu spanac Supa de ceapa Sos de spanac cu usturoi Frittata cu feta si spanac Supa crema de ciuperci Supa de rosii