Piure de cartofi cu usturoi

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Mod de preparare:
Se fierb cartofii intr-o oala mare cu apa.
Usturoiul se pune la fiert, pana se inmoaie apoi se paseaza bine si se amesteca cu laptele. Peste cartofi se adauga usturoiul, untul si se amesteca pana ajunge la consistenta dorita. Se pune sare si piper dupa gust. Se garniseste cu patrunjel si se serveste imediat.


Citeste si despre:

Cartofi dulci cu usturoi Crochete de pui cu cartofi Cartofi gratinati Piure de cartofi dulci cu aroma de portocala Briose din carne de vita cu piure de cartofi Cartofi la cuptor cu parmezan Piure de vinete cu iaurt Sensibilitatea la lumina puternica – cand soarele devine prea intens si ce putem face Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Salata de cartofi Cartofi copti cu cas Piure de banane si biscuiti Sos de spanac cu iaurt si usturoi Cartofi copti cu dressing de smantana Sparanghel cu susan, ghimbir si usturoi Beneficiile pentru sanatate ale consumului de usturoi