Chiftele de spanac

Publicat: 12 Februarie 2015

Chiftelele de spanac sunt un preparat usor de tolerat in dislipidemie. Spanacul este o leguma bogata in fier, aducand beneficii unice organismului. Reteta este suficienta pentru 10-12 portii.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 170 de grade Celsius. Intr-un bol mare, amestecati spanacul, condimentele, branza parmezan, pesmetul, pudra de usturoi, piperul, untul topit si ouale. Formati in palme chiftele rotunde si asezati-le in intr-o tava de copt tapetata cu hartie de pergament. Coaceti chiftelele timp de 20 de minute, pana devin maronii.


Citeste si despre:

Beneficiile pentru sanatate ale spanacului Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism Dieta o2 Alimente si bauturi care pateaza dintii Cum sa pregatiti o pizza sanatoasa Prevenirea si tratarea tenului acneic la adolescenti Tratamentul intoxicatiei cu cianuri Cum reactionam daca avem simptome de aritmie si suntem departe de ingrijiri medicale? Spune stop bufeurilor din timpul menopauzei 7 salate pe care copiii le vor adora Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor 7 motive pentru care ne trezim obositi Dieta de primavara pentru infrumusetarea tenului Frumusete din interior catre exterior Dieta care previne aparitia pietrelor la rinichi Alimentatia in sezonul rece