Chiftele de spanac

Actualizat: 12 Februarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Chiftelele de spanac sunt un preparat usor de tolerat in dislipidemie. Spanacul este o leguma bogata in fier, aducand beneficii unice organismului. Reteta este suficienta pentru 10-12 portii.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 170 de grade Celsius. Intr-un bol mare, amestecati spanacul, condimentele, branza parmezan, pesmetul, pudra de usturoi, piperul, untul topit si ouale. Formati in palme chiftele rotunde si asezati-le in intr-o tava de copt tapetata cu hartie de pergament. Coaceti chiftelele timp de 20 de minute, pana devin maronii.


Citeste si despre:

Chiftele de varza si ton Supa de mazare si spanac Penne cu spanac Paste cu jambon si spanac Sos de spanac cu iaurt si usturoi Supa crema de spanac cu smantana Salata de capsuni cu spanac O vizita de referinta: Dr. Richard G. Fessler, pionier in neurochirurgie, la Bucuresti 5 tipuri de interventii in care poate fi utilizat robotul Brainlab Frittata cu feta si spanac Supa crema de spanac Tocanita de pui cu fasole si spanac Tarta cu spanac Fritatta (omleta) cu spanac Supa din carne de vita cu spanac Reteta Monica Tatoiu