Chiftele de spanac

Actualizat: 12 Februarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Chiftelele de spanac sunt un preparat usor de tolerat in dislipidemie. Spanacul este o leguma bogata in fier, aducand beneficii unice organismului. Reteta este suficienta pentru 10-12 portii.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 170 de grade Celsius. Intr-un bol mare, amestecati spanacul, condimentele, branza parmezan, pesmetul, pudra de usturoi, piperul, untul topit si ouale. Formati in palme chiftele rotunde si asezati-le in intr-o tava de copt tapetata cu hartie de pergament. Coaceti chiftelele timp de 20 de minute, pana devin maronii.


Citeste si despre:

Beneficiile pentru sanatate ale spanacului Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism Dieta o2 Alimente si bauturi care pateaza dintii Cum sa pregatiti o pizza sanatoasa Copiii si obezitatea – cum ii invatam sa manance sanatos? Prevenirea si tratarea tenului acneic la adolescenti Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului? De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Tratamentul intoxicatiei cu cianuri 7 salate pe care copiii le vor adora Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor 7 motive pentru care ne trezim obositi Dieta de primavara pentru infrumusetarea tenului Frumusete din interior catre exterior Dieta care previne aparitia pietrelor la rinichi