Supa din carne de vita cu spanac

Actualizat: 27 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se spala bine spanacul si se taie, se marunteste ceapa, se amesteca usturoiul pisat cu carnea tocata.
  2. Se pune apa la fiert. Se adauga carnea si se lasa sa fiarba. Se ia spuma de la fiertura cu o spumiera.
  3. Adaugati spanacul, ceapa, usturoiul, sosul de soia si piperul. Micsorati focul si lasati supa sa fiarba timp de 15-20 minute.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Supa de ceapa Supa crema de spanac cu smantana Supa de vita cu legume Supa crema de spanac Supa de pui Supa de mazare si spanac Tarta cu spanac O vizita de referinta: Dr. Richard G. Fessler, pionier in neurochirurgie, la Bucuresti 5 tipuri de interventii in care poate fi utilizat robotul Brainlab Friptura de vita cu vinete Supa de vita cu orz Tocanita de vita cu vin rosu Supa de dovlecel Friptura de vita cu ciuperci Dieta cu supa de varza Penne cu spanac