Supa din carne de vita cu spanac

Actualizat: 27 Octombrie 2014

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se spala bine spanacul si se taie, se marunteste ceapa, se amesteca usturoiul pisat cu carnea tocata.
  2. Se pune apa la fiert. Se adauga carnea si se lasa sa fiarba. Se ia spuma de la fiertura cu o spumiera.
  3. Adaugati spanacul, ceapa, usturoiul, sosul de soia si piperul. Micsorati focul si lasati supa sa fiarba timp de 15-20 minute.

Va dorim pofta buna!


TEST PCR
REAL TIME PCR-COVID-19
rezultat in 24h
280
249 lei

Citeste si despre:

Alimentatia corecta pe timp de iarna Boala Crohn: regim alimentar Cele mai bune si mai rele aperitive Cum sa faceti cumparaturi in mod sanatos Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Suferi de alergii? Iata cateva antihistaminice naturale Lupta cu kilogramele dupa nastere - ce medicamente de slabit sunt recomandate Cand se recomanda testele PCR si testele pentru anticorpi COVID-19. Specialistii MedLife explica Surse importante de calciu Cum va poate schimba viata o dieta macrobiotica Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani Dieta ABS