Supa din carne de vita cu spanac

Actualizat: 27 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se spala bine spanacul si se taie, se marunteste ceapa, se amesteca usturoiul pisat cu carnea tocata.
  2. Se pune apa la fiert. Se adauga carnea si se lasa sa fiarba. Se ia spuma de la fiertura cu o spumiera.
  3. Adaugati spanacul, ceapa, usturoiul, sosul de soia si piperul. Micsorati focul si lasati supa sa fiarba timp de 15-20 minute.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Alimentatia corecta pe timp de iarna Boala Crohn: regim alimentar Cele mai bune si mai rele aperitive Cum sa faceti cumparaturi in mod sanatos Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Surse importante de calciu Cum va poate schimba viata o dieta macrobiotica De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Probioticele. De la disbioza la eubioza si imunitate optima. Regim alimentar in boala de reflux gastroesofagian si hernia hiatala Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani Dieta ABS Ghid de cumparare a alimentelor congelate Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara Dieta pentru stimularea fertilitatii