Macaroane arabesti cu sos de iaurt si mirodenii

Actualizat: 18 Mai 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Mod de preparare:

Fierbe macaroanele intr-o oala mare plina cu apa in care ai adaugat doua linguri de ulei de masline. Sareaza carnea si las-o la inabusit intr-un alt vas, alaturi de celelalte 4 linguri de ulei, pana cand apa din acesta scade in totalitate si carnea capata o culoare roz-maronie.

Amesteca macaroanele cu carnea cat timp sunt calde si stropeste-le cu un sos din iaurt cu usturoi in care ai adaugat mixul de condimente, sare si piper. Serveste macaroanele in farfurii adanci si decoreaza-le cu frunze de menta proaspata.


Citeste si despre:

Sfaturi pentru controlul aciditatii gastrice Dieta de vara a persoanelor cu diabet 13 gustari sanatoase pentru pauzele de la serviciu Vinetele, beneficii si retete sanatoase 6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber Beneficiile medicale ale condimentelor si mirodeniilor Inca un motiv pentru a consuma iaurt Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti Iaurtul - un nou aliat impotriva respiratiei urat mirositoare SOS pielea ultra uscata 10 mirodenii cu efecte benefice pentru sanatate Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete! Capsunile: surse naturale de antioxidanti 10 pericole alimentare 12 reguli de aur pentru parinti