Supa crema de spanac cu smantana

Actualizat: 23 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate


Supa crema de spanac este unul dintre preparatele nelipsite din dietele pentru gastrita.


Supa crema de spanac are un efect calmant asupra simptomelor suparatoare de arsuri si dureri resimtite la nivelul abdomenului superior.


Ingrediente

Mod de preparare

Curata si spala spanacul si ceapa, apoi toaca-le marunt si pune-le la fiert, impreuna cu 5 cesti de apa. Cand ceapa incepe sa se inmoaie, stinge focul si adauga legumele in blender. Toarna si sosul alb, asezoneaza totul cu sare si piper, dupa gust, si mixeaza-le bine, pana cand formezi o pasta. Toarna compozitia inapoi in oala si mai pune-o la fiert 2-3 minute. Serveste-o cu smantana proaspata, crutoane si patrunjel verde maruntit pe deasupra.


Citeste si despre:

Supa crema de dovleac Supa crema de spanac Supa crema de rosii Supa crema de legume verzi Supa crema de rosii si anghinare Supa din carne de vita cu spanac Supa de mazare si spanac O vizita de referinta: Dr. Richard G. Fessler, pionier in neurochirurgie, la Bucuresti 5 tipuri de interventii in care poate fi utilizat robotul Brainlab Supa crema de ciuperci Supa crema de conopida Penne cu spanac Supa de linte si morcovi Supa de pui Supa minestrone Supa de cartofi dulci si ghimbir