Pui cu sos

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se preincalzeste cuptorul la 180-200 C. Se trec bucatile de pui prin faina, sare si piper.
  2. Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si se prajeste puiul rapid pe toate partile 2-3 minute. Se aseaza puiul intr-un vas si se acopera. Se ia tigaia de pe foc.
  3. Se adauga vinul si sucul de portocale in tigaie si se amesteca cu restul de ulei. Sosul se toarna peste pui.
  4. Se pune la cuptor puiul si se lasa 1/2 de ora,timp in care se stropeste, din cand in cand, puiul - cu sosul din vas.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Pui cu sos dulce, la cuptor Pui cu ciuperci si sos alb Pui frantuzesc cu sos de ciuperci Pui cu sos de papaya Fasii de pui cu sos de miere si mustar Salata cu pui, masline si portocale Paste fusilli cu pui Cum iti protejeaza pigmentul macular ochii in fiecare zi Tu esti atent la retractiile gingivale? Cuscus cu pui si dovlecel Salata de pui cu paste Pilaf cu pui Pui cu ananas Macaroane arabesti cu sos de iaurt si mirodenii Sos de spanac cu iaurt si usturoi Orez fiert cu broccoli si pui