Pui cu sos

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se preincalzeste cuptorul la 180-200 C. Se trec bucatile de pui prin faina, sare si piper.
  2. Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si se prajeste puiul rapid pe toate partile 2-3 minute. Se aseaza puiul intr-un vas si se acopera. Se ia tigaia de pe foc.
  3. Se adauga vinul si sucul de portocale in tigaie si se amesteca cu restul de ulei. Sosul se toarna peste pui.
  4. Se pune la cuptor puiul si se lasa 1/2 de ora,timp in care se stropeste, din cand in cand, puiul - cu sosul din vas.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete! 6 produse dietetice care ingrasa Sfaturi pentru dieta alimentara de vara Alimentatia sanatoasa Plan de detoxifiere pentru 7 zile Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor 10 pericole alimentare #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Detoxifiere naturala de primavara Dieta cu zmeura Top 15 alimente pentru persoanele cu insuficienta renala Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Alergiile la peste 10 sfaturi practice pentru ameliorarea simptomelor racelii 60 de secunde pentru o viata mai sanatoasa
Cere sfatul medicului ×