Pui cu sos dulce, la cuptor

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Preincalziti cuptorul la foc mediu 180-200 grade C. Se tapeteaza bucatile de pui cu faina sare si piper. Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si se prajeste pe toate partile, timp de 2-3 minute.
  2. Puneti puiul rumenit intr-un vas termorezistent si luati tigaia de pe foc.
  3. Se adauga vinul si sucul de portocale in tigaia inca fierbinte, se amesteca cu restul de ulei. Se toarna sosul rezultat peste pui.
  4. Se introduce vasul termorezistent in cuptor si se mai lasa cam 90 de minute, turnand din cand in cand sosul din vas peste pui.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Plan de detoxifiere pentru 7 zile 6 produse dietetice care ingrasa Sfaturi pentru dieta alimentara de vara Alimentatia sanatoasa 9 motive sa consumati mai multi cartofi dulci Hormonii de crestere din carnea de pui - riscuri pentru sanatate Beneficiile porumbului dulce pentru nutritie si sanatate #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Tot ce trebuie sa stii despre consumul de carne de pui: avantaje si dezavantaje Porumbul dulce: alimentul-minune cu multiple beneficii Adevarul despre consumul de bauturi dulci si riscul de cancer Nostalgia: dulcea reamintire Curcan vs. pui: beneficii nutritionale Cum abordezi problema greutatii puiului tau Este sau nu periculos cuptorul cu microunde?
Cere sfatul medicului ×