Pui cu sos dulce, la cuptor

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Preincalziti cuptorul la foc mediu 180-200 grade C. Se tapeteaza bucatile de pui cu faina sare si piper. Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si se prajeste pe toate partile, timp de 2-3 minute.
  2. Puneti puiul rumenit intr-un vas termorezistent si luati tigaia de pe foc.
  3. Se adauga vinul si sucul de portocale in tigaia inca fierbinte, se amesteca cu restul de ulei. Se toarna sosul rezultat peste pui.
  4. Se introduce vasul termorezistent in cuptor si se mai lasa cam 90 de minute, turnand din cand in cand sosul din vas peste pui.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Pui cu sos Pui cu ciuperci si sos alb Salata cu pui, masline si portocale Pui frantuzesc cu sos de ciuperci Pui cu sos de papaya File de pastrav cu sos de portocale Fasii de pui cu sos de miere si mustar Sensibilitatea la lumina puternica – cand soarele devine prea intens si ce putem face Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Pui la cuptor cu migdale Salata de pui cu paste Supa de pui Medalion de manzat cu sos Paste fusilli cu pui Pui cu ananas Pilaf cu pui