Salata de pui cu paste

Actualizat: 31 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Pentru sos: se piseaza usturoiul, se adauga 1/2 lingura de busuioc, zahar, mustar, suc de lamaie, sare si piper. Se ameseca bine intr-un blender timp de 10 secunde.
  2. Fierbeti in abur dovlecelul 3 minute , raciti-l sub jet de apa si si scurgeti-l. Gatiti pastele al dente, raciti-le apoi sub jet de apa si lasati-le la scurs.
  3. Puneti intr-un bol puiul, dovlecelul, pastele si rosiile, salata verde, condimentele si sosul. Reglati cantitatile dupa gust, daca este cazul. Deasupra presarati maslinele. Intr-un vas puneti parmezanul separat, ca fiecare sa-si adauge dupa gust, peste salata.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Moduri istete prin care sa faceti preparatele de Paste mai sanatoase Cum prepari sanatos sosurile si dressingurile pentru salate Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete! Alimentatia sanatoasa Secretele alimentatiei sanatoase si ale portiilor controlate 10 alimente hipercalorice ale primaverii Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Sfaturi pentru dieta alimentara de vara 50 de sfaturi pentru imbunatatirea dietei Dieta de vara a persoanelor cu diabet Cele mai bune si mai rele aperitive 6 retete sanatoase de vara Condimente si ierburi aromatice pe care merita sa le incercati Alimente si bauturi care va pot ingrasa pe timp de vara
Cere sfatul medicului ×