Pui frantuzesc cu sos de ciuperci

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Valori nutritionale (portie):
Calorii: 239
Proteine 28g
Colesterol: 66g
Sodiu: 98g
Fibre: 6g
Carbohidrati: 0,5g
Grasimi totale: 9g
Potasiu: 485g
Grasimi saturate: 1g
Calciu: 30 mg
Grasimi monosaturate: 5g

Ingrediente:


Mod de preparare:
Pieptul de pui se bate si fiecare bucata se taie in jumatate; se acopera cu o folie de plastic pana se gateste. Intr-o tigaie se incalzeste 1 lingura de ulei si se pune ceapa la calit. Cand aceasta a capatat o culoare aurie se adauga ciupercile.
Separat se amesteca faina cu vinul pana se face o pasta. Supa de pui si pasta se adauga peste ciuperci si se lasa la foc mediu aproximativ 5 minute; amestecati pana cand sosul se ingroasa. Luati tigaia de pe foc si puneti rozmarinul.
In alta tigaie incingeti uleiul si adaugati carnea de pui; lasati-o sa se rumeneasca bine pe ambele parti. Puneti in fiecare farfurie cate 2 bucati de pui si 2-3 linguri de sos de ciuperci si garnisiti cu patrunjel.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Pui cu ciuperci si sos alb Pui cu sos Toast cu ciuperci Pui cu ananas Supa crema de ciuperci Pui cu sos dulce, la cuptor Pui cu sos de papaya Rutina de ingrijire a dermatologilor - 5 secrete pe care le poti incerca si tu Cat costa fertilizarea in vitro (FIV)? De ce pretul exact este greu de estimat Paste fusilli cu pui Fasii de pui cu sos de miere si mustar Intoxicatia cu ciuperci Orez fiert cu broccoli si pui Ciuperci umplute cu legume Beneficiile consumului de ciuperci pentru organism Salata aromata de ciuperci