Paste fusilli cu pui

Actualizat: 22 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pastele fusilli cu pui sunt usor de tolerat de organism, fiind recomandate in meniul persoanelor care sufera de afectiuni ale colecistului. Furnizeaza din plin fibre, proteine si o doza sanatoasa de fier, continand doar 3 grame de grasimi saturate (spre deosebire de alte retete de paste).

Ingrediente:

Mod de preparare:

Puneti pastele la fiert conform indicatiilor de pe pachet. Separat, incalziti uleiul de masline intr-o tigaie mare si sotati ciupercile 2-3 minute, apoi adaugati otetul balsamic, rosiile uscate, zaharul, sucul de rosii si praful de usturoi. Acoperiti tigaia cu un capac si lasati sosul sa clocoteasca la foc mic, timp de aproximativ 10 minute.

Scurgeti pastele si transferati-le in tigaie, apoi incorporati-le cu grija in sos. Adaugati busuiocul, carnea de pui si mugurii de pin si continuati sa amestecati inca 1-2 minute. Serviti pastele impreuna frunzele de rucola, presarate deasupra.


Citeste si despre:

Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste Paste cu mazare Paste cu creveti, branza degresata si lamaie Salata de pui cu paste Paste cu sparanghel si lamaie Paste cu jambon si spanac Linguini (paste) cu scoici Sensibilitatea la lumina puternica – cand soarele devine prea intens si ce putem face Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Paste cu sos de lamaie Consumul de paste si mentinerea siluetei Paste fara gluten cu sos de nuci Paste Primavera Moduri istete prin care sa faceti preparatele de Paste mai sanatoase Cuscus cu pui si dovlecel Pilaf cu pui