Pui cu ananas

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:
Se preincalzeste cuptorul la 190C. Se pune puiul intr-un vas de yena (sau alt vas cu marginile putin mai inalte). Se unge puiul cu ulei si in interior si pe exterior. Cantitatea de ananas se imparte astfel: jumatate se pune in vas, peste pui, iar cealalta jumatate se introduce in interiorul puiului. Intr-un castron mic se amesteca rozmarinul, boiaua iute, sarea, piperul si ghimbirul. Se presara amestecul peste pui.
Se acopera cu un capac, se introduce in cuptor, la foc potrivit pana se coace in interior.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Piept de pui cu ananas Dieta cu ananas reguli si beneficii Pui frantuzesc cu sos de ciuperci Supa rece de ananas Prajitura cu morcovi si ananas Pilaf cu pui Cuscus cu pui si dovlecel Ghid pentru ingrijirea piciorului diabetic: cum sa previi complicatiile Secretul unui ten impecabil: Cum sa scapi rapid de cosuri si pete Pui cu sos Orez fiert cu broccoli si pui Paste fusilli cu pui Pui la cuptor cu nuci si rozmarin Friptura de pui pe gratar cu lamaie Salata de pui cu paste Crochete de pui cu cartofi