Pui cu ananas

Publicat: 24 Iunie 2010

Ingrediente:


Mod de preparare:
Se preincalzeste cuptorul la 190C. Se pune puiul intr-un vas de yena (sau alt vas cu marginile putin mai inalte). Se unge puiul cu ulei si in interior si pe exterior. Cantitatea de ananas se imparte astfel: jumatate se pune in vas, peste pui, iar cealalta jumatate se introduce in interiorul puiului. Intr-un castron mic se amesteca rozmarinul, boiaua iute, sarea, piperul si ghimbirul. Se presara amestecul peste pui.
Se acopera cu un capac, se introduce in cuptor, la foc potrivit pana se coace in interior.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Hormonii de crestere din carnea de pui - riscuri pentru sanatate Dieta cu ananas reguli si beneficii Beneficiile ananasului Beneficiile ananasului pentru sanatate Tot ce trebuie sa stii despre consumul de carne de pui: avantaje si dezavantaje Dr. Horia Rosianu, aritmolog: Tulburarile de ritm ventriculare, o complicatie la distanta a infarctului miocardic Decodifica acum ingredientele produselor de ingrijire a pielii Riscurile expunerii prelungite la soare si cum alegem crema de protectie potrivita Curcan vs. pui: beneficii nutritionale Legatura dintre hormonii alimentari din carnea de pui si pubertatea precoce Cum abordezi problema greutatii puiului tau Pui miere in ceaiul fierbinte? Iata cat de toxic este Carnea si leguminoasele. Piramida nutritionala