Pui cu ananas

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:
Se preincalzeste cuptorul la 190C. Se pune puiul intr-un vas de yena (sau alt vas cu marginile putin mai inalte). Se unge puiul cu ulei si in interior si pe exterior. Cantitatea de ananas se imparte astfel: jumatate se pune in vas, peste pui, iar cealalta jumatate se introduce in interiorul puiului. Intr-un castron mic se amesteca rozmarinul, boiaua iute, sarea, piperul si ghimbirul. Se presara amestecul peste pui.
Se acopera cu un capac, se introduce in cuptor, la foc potrivit pana se coace in interior.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Hormonii de crestere din carnea de pui - riscuri pentru sanatate Dieta cu ananas reguli si beneficii Beneficiile ananasului Beneficiile ananasului pentru sanatate Tot ce trebuie sa stii despre consumul de carne de pui: avantaje si dezavantaje Curcan vs. pui: beneficii nutritionale Legatura dintre hormonii alimentari din carnea de pui si pubertatea precoce De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Probioticele. De la disbioza la eubioza si imunitate optima. Cum abordezi problema greutatii puiului tau Pui miere in ceaiul fierbinte? Iata cat de toxic este Carnea si leguminoasele. Piramida nutritionala Alegeri alimentare sanatoase Modalitati de transmitere a infectiilor Topul celor mai bune surse alimentare de proteine Secretele alimentatiei sanatoase si ale portiilor controlate