Pui cu sos de papaya

Actualizat: 22 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Puiul cu sos de papaya este o reteta usoara, savuroasa si sigura pentru consum in insuficienta cardiaca.

Datorita ingredientelor sale sanatoase si a modului dietetic in care este gatit, preparatul poate fi inclus si in dieta persoanelor cu intoleranta la lactoza, afectiuni renale, boala de reflux gastroesofagian si sensibilitate la gluten.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Procesati pulpa de papaya in blender, apoi adaugati uleiul, mierea, ghimbirul, nucsoara, scortisoara, sare si piperul si amestecati bine.

Preincalziti cuptorul la 190 de grade Celsius. Tapetati o tava de copt cu hartie de pergament, imprastiati nucile caju pe fundul acesteia, apoi asezati pieptul de pui taiat fasii subtiri si intindeti deasupra carnii sosul de papaya. Coaceti preparatul 20-25 de minute si serviti-l imediat.


Citeste si despre:

Pui cu sos Pui cu ciuperci si sos alb Pilaf cu pui Paste fusilli cu pui Friptura de pui pe gratar cu lamaie Mango si papaya, beneficii pentru sanatate Pui frantuzesc cu sos de ciuperci Tu esti atent la retractiile gingivale? Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Pui cu sos dulce, la cuptor Cuscus cu pui si dovlecel Fasii de pui cu sos de miere si mustar Orez fiert cu broccoli si pui Placinta de pui, cartofi si praz Pui cu ananas Salata de pui cu paste