Valori nutritive (portie):
Calorii 380
Proteine 30g
Carbohidrati 42g
Grasimi totale 10g
Grasimi saturate 2g
Grasimi monosaturate 4g
Colesterol 74 mg
Sodiu 210 mg
Potasiu 274 mg
Calciu 35mg
Ingrediente:
4 bucati de piept de pui dezosat fara piele taiat fiecare in trei fasii;
1/4 ceasca de lapte degresat;
1/4 ceasca faina;
1/4 lingurita de sare;
1/4 lingurita de piper negru pisat;
2 linguri de ulei
Pentru sos:
1/2 cana de miere;
1/4 pahar de mustar Dijon.
Mod de preparare:
Intr-un castron mare se adauga fasiile de pui. Se toarna laptele peste si se amesteca. Intr-un castron mic, se pune faina, sarea si piperul apoi se trec fasiile din pui prin acest amestec si se prajesc pe fiecare parte 2 minute.
Cand sunt gata, puneti-le pe prosoape de hartie pentru a se scurge uleiul. Turnati peste pui, sosul din miere si mustar, bine amestecat.
Va dorim pofta buna!