Fasii de pui cu sos de miere si mustar

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Valori nutritive (portie):
Calorii 380
Proteine 30g
Carbohidrati 42g
Grasimi totale 10g
Grasimi saturate 2g
Grasimi monosaturate 4g
Colesterol 74 mg
Sodiu 210 mg
Potasiu 274 mg
Calciu 35mg

Ingrediente:
4 bucati de piept de pui dezosat fara piele taiat fiecare in trei fasii;
1/4 ceasca de lapte degresat;
1/4 ceasca faina;
1/4 lingurita de sare;
1/4 lingurita de piper negru pisat;
2 linguri de ulei

Pentru sos:
1/2 cana de miere;
1/4 pahar de mustar Dijon.

Mod de preparare:
Intr-un castron mare se adauga fasiile de pui. Se toarna laptele peste si se amesteca. Intr-un castron mic, se pune faina, sarea si piperul apoi se trec fasiile din pui prin acest amestec si se prajesc pe fiecare parte 2 minute.
Cand sunt gata, puneti-le pe prosoape de hartie pentru a se scurge uleiul. Turnati peste pui, sosul din miere si mustar, bine amestecat.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Alternative mai sanatoase la fast-food 6 produse dietetice care ingrasa Preparate culinare care nu determina arsuri stomacale 24 de moduri de a slabi fara dieta Alimente si bauturi care va pot ingrasa pe timp de vara Sfaturi pentru dieta alimentara de vara Alimentatia sanatoasa Ratele de succes FIV – Efectele varstei asupra fertilitatii Conferinta One Health International Student Conference USAMV Bucuresti 2025 – abordari interdisciplinare pentru provocarile globale in materie de mediu si sanatate Solutii simple pentru a scapa de calcaiele crapate Pui miere in ceaiul fierbinte? Iata cat de toxic este Hormonii de crestere din carnea de pui - riscuri pentru sanatate Dieta cu miere si scortisoara Mierea de albine Mierea, intrebuintari medicinale Tot ce trebuie sa stii despre consumul de carne de pui: avantaje si dezavantaje