Fasii de pui cu sos de miere si mustar

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Valori nutritive (portie):
Calorii 380
Proteine 30g
Carbohidrati 42g
Grasimi totale 10g
Grasimi saturate 2g
Grasimi monosaturate 4g
Colesterol 74 mg
Sodiu 210 mg
Potasiu 274 mg
Calciu 35mg

Ingrediente:
4 bucati de piept de pui dezosat fara piele taiat fiecare in trei fasii;
1/4 ceasca de lapte degresat;
1/4 ceasca faina;
1/4 lingurita de sare;
1/4 lingurita de piper negru pisat;
2 linguri de ulei

Pentru sos:
1/2 cana de miere;
1/4 pahar de mustar Dijon.

Mod de preparare:
Intr-un castron mare se adauga fasiile de pui. Se toarna laptele peste si se amesteca. Intr-un castron mic, se pune faina, sarea si piperul apoi se trec fasiile din pui prin acest amestec si se prajesc pe fiecare parte 2 minute.
Cand sunt gata, puneti-le pe prosoape de hartie pentru a se scurge uleiul. Turnati peste pui, sosul din miere si mustar, bine amestecat.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Pui cu sos Pui cu sos de papaya Pui miere in ceaiul fierbinte? Iata cat de toxic este Pui cu ciuperci si sos alb Pui frantuzesc cu sos de ciuperci Salata de pui cu paste Pui cu sos dulce, la cuptor O vizita de referinta: Dr. Richard G. Fessler, pionier in neurochirurgie, la Bucuresti Cum iti protejeaza pigmentul macular ochii in fiecare zi Pui tras la tigaie cu ghimbir si miere Cuscus cu pui si dovlecel Orez fiert cu broccoli si pui Placinta de pui, cartofi si praz Fileuri turcesti in sos de mustar Crochete de pui cu cartofi Prajitura cu migdale si miere, fara faina