Piept de pui umplut cu branza de capra

Actualizat: 17 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

In cazul ulcerului, mancarea trebuie sa fie preparata, astfel incat sa nu stimuleze productia de acid gastric si sa faciliteze deplasarea prompta a alimentelor in stomac.

Prajelile si rantasurile sunt de evitat pe cat posibil.

Urmatoarea reteta este savuroasa si usor de tolerat de catre bolnavii diagnosticati cu ulcer.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Incalziti o lingurita de ulei intr-o tigaie antiaderenta, la foc mediu.
  2. Adaugati ceapa si usturoiul si sotati-le cateva minute, amestecand constant.
  3. Transferati-le intr-un bol si turnati deasupra trei sferturi din cantitatea otetului balsamic.
  4. Adaugati branza, busuiocul si sarea si amestecati bine.
  5. Sectionati fiecare jumatate a pieptului de pui (astfel incat sa obtineti un buzunar) si umpleti-le cu umplutura de branza.
  6. Asezonati puiul cu sare si piper.
  7. Incalziti o lingurita de ulei in tigaia antiaderenta la foc mediu.
  8. Adaugati puiul umplut in tigaie si lasati-l la gatit cate 6 minute pe fiecare parte.
  9. Serviti preparatul imediat, dupa ce se raceste suficient.

Citeste si despre:

Tarta cu ciuperci si branza de capra Frigarui cu branza de capra si masline Piept de pui cu ananas Piept de pui cu lamaie si ceapa Pui umplut cu prune si branza dietetica Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste Strudel cu branza de vaci Rutina de ingrijire a dermatologilor - 5 secrete pe care le poti incerca si tu Cat costa fertilizarea in vitro (FIV)? De ce pretul exact este greu de estimat Orez fiert cu broccoli si pui Cuscus cu pui si dovlecel Paste fusilli cu pui Ardei umpluti cu branza slaba si curcan Pui frantuzesc cu sos de ciuperci Macaroane cu branza Macaroane cu branza, fara coacere