Strudel cu branza de vaci

Actualizat: 12 Februarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Strudelul cu branza de vaci este un preparat permis in alimentatia recomandata persoanelor care sufera de duodenita.

Fraged si satios, acest desert nu suprasolicita sistemul digestiv si poate fi consumat de toti membrii familiei. Reteta este suficienta pentru patru portii.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Decongelati aluatul pentru foietaj la temperatura camerei. Amestecati intr-un bol branza de vaci, zaharul, un ou batut bine si stafidele. Tapetati o tava de copt cu hartie de pergament si intindeti aluatul pe suprafata acestuia. Asezati in centru compozitia cu branza, lasand marginile libere.

Aduceti marginile aluatului spre centru, peste compozitie, astfel incat sa o acopere complet. Intoarceti usor strudelul cu marginile in jos, apoi ungeti-l cu celalalt ou batut bine si crestati-l din loc in loc cu un cutit. Coaceti desertul circa 40 de minute la foc potrivit.


Citeste si despre:

Laptele de vaca in alimentatia sugarului si copilului mic 10 trucuri pentru a reduce colesterolul Dieta restrictiva caloric Top 8 surse ascunse de sare Dieta pentru detoxifierea de primavara Dieta cu zmeura Vitaminele sustin un mod de viata sanatos Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti 6 motive pentru a consuma lactate Alimente daunatoare ficatului. Alternative sanatoase Dieta Bernstein 30 de modalitati de a pierde 100 de calorii Fibrele si bolile diverticulare Cum puteti pierde in greutate cu ajutorul dietei cu un continut ridicat de proteine Retete sanatoase de toamna