Strudel cu branza de vaci

Actualizat: 12 Februarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Strudelul cu branza de vaci este un preparat permis in alimentatia recomandata persoanelor care sufera de duodenita.

Fraged si satios, acest desert nu suprasolicita sistemul digestiv si poate fi consumat de toti membrii familiei. Reteta este suficienta pentru patru portii.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Decongelati aluatul pentru foietaj la temperatura camerei. Amestecati intr-un bol branza de vaci, zaharul, un ou batut bine si stafidele. Tapetati o tava de copt cu hartie de pergament si intindeti aluatul pe suprafata acestuia. Asezati in centru compozitia cu branza, lasand marginile libere.

Aduceti marginile aluatului spre centru, peste compozitie, astfel incat sa o acopere complet. Intoarceti usor strudelul cu marginile in jos, apoi ungeti-l cu celalalt ou batut bine si crestati-l din loc in loc cu un cutit. Coaceti desertul circa 40 de minute la foc potrivit.


Citeste si despre:

Sufleu cu branza de vaci si biscuiti Salata de spanac cu branza de vaci Macaroane cu branza, fara coacere Tarta cu ciuperci si branza de capra Omleta cu praz si branza Brie Briose cu branza si ceapa Frigarui cu branza de capra si masline Sensibilitatea la lumina puternica – cand soarele devine prea intens si ce putem face Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Macaroane cu branza Ardei umpluti cu branza slaba si curcan Paste cu creveti, branza degresata si lamaie Cartofi copti cu cas Salata cu rosii, ardei si branza Cheesecake rapid cu branza degresata Mamaliguta cu branza si smantana