Macaroane cu branza

Actualizat: 24 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Macaroanele cu branza pot fi consumate de pacientii cu insuficienta renala, atat timp cat ingredientele folosite sunt selectate cu atentie, astfel incat sa nu contina foarte multa sare:

Ingrediente:

Mod de preparare:

Unge un vas de iena cu ulei. Amesteca macaroanele cu branza rasa si pune-le in vas.

Separat, prepara sosul: topeste margarina sau untul si amesteca-l cu amidonul si piperul. Lasa-le sa fiarba impreuna cu smantana, timp de cateva minute. Toarna sosul fierbinte peste macaroanele amestecate cu branza, asezoneaza-le cu patrunjel si boia si baga vasul in cuptorul incins. Lasa-le la cuptor 20-25 de minute, la o temperatura de 175 grade Celsius.


Citeste si despre:

Macaroane cu branza, fara coacere Macaroane cu doua feluri de branza Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste Macaroane integrale cu branza Macaroane arabesti cu sos de iaurt si mirodenii Macaroane cu branza si legume Tarta cu oua, sunca si branza O vizita de referinta: Dr. Richard G. Fessler, pionier in neurochirurgie, la Bucuresti 5 tipuri de interventii in care poate fi utilizat robotul Brainlab Informatii pe care trebuie sa le aflati despre branza Strudel cu branza de vaci Mamaliguta cu branza si smantana Briose cu branza si ceapa Sufleu cu branza de vaci si biscuiti Omleta cu praz si branza Brie Frigarui cu branza de capra si masline