Macaroane cu branza

Actualizat: 24 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Macaroanele cu branza pot fi consumate de pacientii cu insuficienta renala, atat timp cat ingredientele folosite sunt selectate cu atentie, astfel incat sa nu contina foarte multa sare:

Ingrediente:

Mod de preparare:

Unge un vas de iena cu ulei. Amesteca macaroanele cu branza rasa si pune-le in vas.

Separat, prepara sosul: topeste margarina sau untul si amesteca-l cu amidonul si piperul. Lasa-le sa fiarba impreuna cu smantana, timp de cateva minute. Toarna sosul fierbinte peste macaroanele amestecate cu branza, asezoneaza-le cu patrunjel si boia si baga vasul in cuptorul incins. Lasa-le la cuptor 20-25 de minute, la o temperatura de 175 grade Celsius.


Citeste si despre:

Informatii pe care trebuie sa le aflati despre branza 10 pericole alimentare 12 reguli de aur pentru parinti Indicele glicemic al alimentelor Greselile legate de sanatate ale femeilor Retete culinare pentru tatii ocupati Dieta pentru afectiunile gastrointestinale Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 8 preparate culinare de toamna periculoase pentru silueta 4 retete recomandate ca alternative sanatoase la preparate bogate in calorii 10 preparate culinare de toamna care favorizeaza ingrasarea Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima Gastrita. Regim alimentar Intoleranta la fructoza Semne de boala la nivelul organismului
Cere sfatul medicului ×