Tarta cu ciuperci si branza de capra

Actualizat: 10 Februarie 2015

Tarta cu ciuperci si branza de capra este un preparat sarac in carbohidrati, o conditie de baza in controlul diabetului de tip I prin alimentatie.

In schimb, furnizeaza o cantitate importanta de fibre si proteine, ajutand la reglarea apetitului alimentar. Reteta este suficienta pentru prepararea a patru portii.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius. Amestecati intr-un bol mare crema de branza, branza de capra, rozmarinul si piperul.

Topiti untul intr-o tigaie si caliti ceapa si ciupercile, asezonate cu sarea, timp de aproximativ 7 minute. Transferati ingredientele intr-un bol.

Tapetati o tava de copt cu hartie de pergament si asezati aluatul (decongelat la temperatura camerei) pe suprafata acesteia, dupa ce ungeti bine foaia (sau foile) cu putin ulei. Imprastiati peste aluat amestecul cu branza, apoi intindeti uniform deasupra ciupercile si ceapa sotate. Rasuciti marginile aluatului in interior, aproximativ 1,5 centimetri. Introduceti tarta la cuptor si coaceti-o timp de 25-30 de minute.


Citeste si despre:

Informatii pe care trebuie sa le aflati despre branza Detoxifiere naturala de primavara Uleiul de nuca, beneficii pentru sanatate Cum sa pregatiti o pizza sanatoasa Retete sanatoase de toamna 12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii Metode de a reduce cantitatea de sare din alimentatie Sustine organismul pentru un tonus optim si un nivel ridicat de energie Spune stop bufeurilor din timpul menopauzei Dieta pentru hipoglicemie 5 supe care ne ajuta sa slabim 4 alternative inteligente pentru micul dejun Nutritia pe timpul verii Sfaturi pentru dieta alimentara de vara Regimul alimentar dupa colecistectomie Regimul alimentar in bolile de ficat