Tarta cu ciuperci si branza de capra

Actualizat: 25 Octombrie 2023
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Tarta cu ciuperci si branza de capra este un preparat sarac in carbohidrati, o conditie de baza in controlul diabetului de tip I prin alimentatie.

In schimb, furnizeaza o cantitate importanta de fibre si proteine, ajutand la reglarea apetitului alimentar. Reteta este suficienta pentru prepararea a patru portii.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius. Amestecati intr-un bol mare crema de branza, branza de capra, rozmarinul si piperul.

Topiti untul intr-o tigaie si caliti ceapa si ciupercile, asezonate cu sarea, timp de aproximativ 7 minute. Transferati ingredientele intr-un bol.

Tapetati o tava de copt cu hartie de pergament si asezati aluatul (decongelat la temperatura camerei) pe suprafata acesteia, dupa ce ungeti bine foaia (sau foile) cu putin ulei. Imprastiati peste aluat amestecul cu branza, apoi intindeti uniform deasupra ciupercile si ceapa sotate. Rasuciti marginile aluatului in interior, aproximativ 1,5 centimetri. Introduceti tarta la cuptor si coaceti-o timp de 25-30 de minute.


Citeste si despre:

Tarta cu oua, sunca si branza Frigarui cu branza de capra si masline Omleta cu praz si branza Brie Briose cu branza si ceapa Strudel cu branza de vaci Toast cu ciuperci Ardei umpluti cu branza slaba si curcan Rutina de ingrijire a dermatologilor - 5 secrete pe care le poti incerca si tu Cat costa fertilizarea in vitro (FIV)? De ce pretul exact este greu de estimat Tarta cu spanac Mazare verde cu ciuperci Pui cu ciuperci si sos alb Macaroane cu branza, fara coacere Tarta dietetica cu lamaie Pizza cu fructe Piept de pui umplut cu branza de capra