Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se topeste margarina intr-o cratita, la foc mic.
  2. Se adauga laptele, puiul si se lasa putin la calit, amestecand bine, timp de 2-3 minute.
  3. Se amesteca rosiile de la conserva, piperul, pastele si branza si se pune cratita la cuptor timp de 10 minute.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Macaroane cu doua feluri de branza Macaroane cu branza Paste fusilli cu pui Macaroane cu branza, fara coacere Paste cu creveti, branza degresata si lamaie Salata de pui cu paste Salata cu rosii, ardei si branza Papapostolou prezinta tehnologia revolutionara care elimina frica de ace – “Sistemul de injectie fara ac - NFIS” Endocrinologie si hipotiroidism: care policlinica din Suceava este alegerea de top pentru tratament? Briose cu branza si ceapa Paste cu lamaie si branza parmezan Tarta cu oua, sunca si branza Omleta cu praz si branza Brie Mamaliguta cu branza si smantana Informatii pe care trebuie sa le aflati despre branza Macaroane cu branza si legume