Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se topeste margarina intr-o cratita, la foc mic.
  2. Se adauga laptele, puiul si se lasa putin la calit, amestecand bine, timp de 2-3 minute.
  3. Se amesteca rosiile de la conserva, piperul, pastele si branza si se pune cratita la cuptor timp de 10 minute.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Secretele alimentatiei sanatoase si ale portiilor controlate Metode simple de a preveni un infarct Dieta anti-anxietate 4 retete recomandate ca alternative sanatoase la preparate bogate in calorii Alimente esentiale pentru oase puternice 10 alimente indicate in prevenirea stresului! Cum sa pregatiti o pizza sanatoasa #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Recomandari alimentare pentru sindromul de colon sau intestin iritabil Pleci in vacanta? Iata ce produse nu trebuie sa-ti lipseasca din bagaj Moduri istete prin care sa faceti preparatele de Paste mai sanatoase Consumul de paste si mentinerea siluetei Cum iti revii dupa masa de Paste Hormonii de crestere din carnea de pui - riscuri pentru sanatate Cum alegem o pasta buna de dinti?
Cere sfatul medicului ×