Ardei umpluti cu branza slaba si curcan

Actualizat: 23 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Carnea slaba, asa cum este cea de curcan, se numara printre principalele alimente recomandate in tratarea diareei.

Aceasta reteta usoara de ardei umpluti nu suprasolicita tractul digestiv si furnizeaza o cantitate importanta de proteine. Ingredientele de mai jos sunt suficiente pentru o singura portie.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius, taiati cotorul ardeiului si indepartati semintele din interior. Amestecati carnea de curcan cu piperul si sarea, apoi umpleti ardeiul cu aceasta compozitie, acoperiti-l cu folie de copt si introduceti-l la cuptor timp de 30 de minute. Cand carnea de devine maronie, puneti branza deasupra ardeiului si mai coaceti preparatul inca 10 minute. Consumati ardeiul umplut doar dupa ce se raceste foarte bine.


Citeste si despre:

Carnati de curcan cu ardei gras Ardei umpluti cu urda si marar Ardei dietetici umpluti cu carne de vita Ardei umpluti cu quinoa si fasole neagra Salata asortata cu carne de curcan Salata cu rosii, ardei si branza Orez brun cu carne de curcan Conferinta Anuala Swiss Group 2025: Viziune, Strategie si Puterea unei Echipe Unite Cele mai frecvente afectiuni diagnosticate de medicul neurolog Crap cu sos de rosii si ardei Briose cu branza si ceapa Beneficiile consumului de carne de curcan Omleta cu praz si branza Brie Curcan vs. pui: beneficii nutritionale Tarta cu ciuperci si branza de capra Salata de ardei preparati pe gratar