Piept de pui cu lamaie si ceapa

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se presara o cantitate mica de sare si suc de lamaie peste pui si se lasa temperatura camerei timp de 30 de minute. Se preincalzeste cuptorul la 350 C si se introduce, intr-o cratita tapetata cu foaie de copt, coriandrul si chimenul pentru 5 minute. Apoi se lasa condimentele sa se raceasca si se pisaza. Se amesteca chimenul, coriandrul cu ghimbirul, usturoiul, ardeiul rosu si iaurtul. In acest amestec se lasa puiul la marinat, la frigider, timp de 24 de ore.
  2. Se frig pe gratar sau se prajesc, bucatile de pui bine imbibate in sosul in care au fost marinate, cam 10 minute pe fiecare parte sau pana cand se rumenesc.
  3. Pe un platou se pun bucatile de ridiche taiate julien, deasupra se pune puiul si ceapa. Puneti in fiecare portie cate patru bucati de ceapa si doua de lamaie.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Friptura de pui pe gratar cu lamaie Piept de pui cu ananas Salata de pui cu paste Cuscus cu pui si dovlecel Supa de ceapa Orez fiert cu broccoli si pui Pui cu lamaie si salvie Sanatatea respiratorie in sezonul rece: rolul farmacistului Stres, anxietate, suprastimulare: ce functioneaza cu adevarat pentru sistemul nervos? Pui cu lamaie, oregano si chimen Briose cu branza si ceapa Salata de pui cu creveti Este apa cu lamaie buna pentru refluxul acidului gastric? Piept de pui umplut cu branza de capra Ceapa si usturoiul: aliment sau medicament Pilaf cu pui