Piept de pui cu ananas

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200 grade C.
Puneti puiul intr-un vas termorezistent, in unt si jumatatea de cescuta cu apa, la cuptor, 40 de minute, sau pana s-a patruns in interior. Scoateti-l din cuptor.
Adaugati ananasul si zaharul si amestecati pieptul de pui. Introduceti din nou puiul in cuptor si lasati-l pana ce se ingroasa sosul (aproximativ inca 15 minute).

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Pui cu ananas Piept de pui cu lamaie si ceapa Dieta cu ananas reguli si beneficii Supa rece de ananas Prajitura cu morcovi si ananas Orez fiert cu broccoli si pui Cuscus cu pui si dovlecel Ghid pentru ingrijirea piciorului diabetic: cum sa previi complicatiile Secretul unui ten impecabil: Cum sa scapi rapid de cosuri si pete Paste fusilli cu pui Pui cu sos Piept de pui umplut cu branza de capra Pilaf cu pui Salata de pui cu paste Pui frantuzesc cu sos de ciuperci Pui cu sos de papaya