Piept de pui cu ananas
Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Ingrediente:
- 4 piepti de pui fara piele
- 450g ananas bucati
- 2 linguri unt
- 1/2 ceasca zahar brun
- sare si piper
- 1/2 cescuta apa
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200 grade C.
Puneti puiul intr-un vas termorezistent, in unt si jumatatea de cescuta cu apa, la cuptor, 40 de minute, sau pana s-a patruns in interior. Scoateti-l din cuptor.
Adaugati ananasul si zaharul si amestecati pieptul de pui. Introduceti din nou puiul in cuptor si lasati-l pana ce se ingroasa sosul (aproximativ inca 15 minute).
Va dorim pofta buna!