Piept de pui cu ananas

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200 grade C.
Puneti puiul intr-un vas termorezistent, in unt si jumatatea de cescuta cu apa, la cuptor, 40 de minute, sau pana s-a patruns in interior. Scoateti-l din cuptor.
Adaugati ananasul si zaharul si amestecati pieptul de pui. Introduceti din nou puiul in cuptor si lasati-l pana ce se ingroasa sosul (aproximativ inca 15 minute).

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Curcan vs. pui: beneficii nutritionale Alegeri alimentare sanatoase Detoxifiere naturala de primavara Suplimente alimentare utilizate pentru scaderea colesterolului Dieta cu calorii negative Proteinele: tipuri, alimentatie si cantitatea necesara Cum sa pregatiti o pizza sanatoasa #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Dieta de vara a persoanelor cu diabet Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Excesul de fructe si cresterea in greutate Dieta restrictiva caloric Alimente mai putin sanatoase care pot contribui la scaderea in greutate Alimente recomandate pentru un somn linistit Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului
Cere sfatul medicului ×