Macaroane cu branza, fara coacere

Actualizat: 03 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate



Macaroanele cu branza nu necesita intotdeauna coacere la cuptor si produse intens preparate termic.

Iata o reteta sanatoasa si foarte gustoasa!


Ingrediente:

Mod de preparare:

Fierbe pastele in apa cu sare, timp de 4 minute. Adauga broccoliul si lasa-l sa fiarba impreuna cu pastele, inca 4-5 minute.

Intre timp, pune 1 1/2 cani de lapte la fiert. Amesteca restul de lapte (1/4 cana) cu faina, pudra de usturoi, sarea si piperul intr-un vas, pana se omogenizeaza. Adauga amestecul in laptele care fierbe si mai lasa-l pe foc inca 2-3 minute, amestecand continuu, pana se ingroasa. Stinge focul si adauga branza, parmezanul si mustarul. Amesteca sosul pana cand branzeturile se topesc.

Scurge pastele si broccoliul de apa si adauga sosul de branza. Pune amestecul pe foc, intr-o oala, si mai lasa-l cam un minut, pana cand aromele se intrepatrund.


Citeste si despre:

Macaroane cu branza Macaroane cu doua feluri de branza Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste Macaroane integrale cu branza Macaroane arabesti cu sos de iaurt si mirodenii Strudel cu branza de vaci Briose cu branza si ceapa 5 tipuri de interventii in care poate fi utilizat robotul Brainlab Cum iti protejeaza pigmentul macular ochii in fiecare zi Omleta cu praz si branza Brie Macaroane cu branza si legume Tarta cu oua, sunca si branza Fursecuri cu cocos fara coacere 4 retete recomandate ca alternative sanatoase la preparate bogate in calorii Tarta cu ciuperci si branza de capra Ardei umpluti cu branza slaba si curcan