Macaroane cu branza, fara coacere

Actualizat: 03 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate



Macaroanele cu branza nu necesita intotdeauna coacere la cuptor si produse intens preparate termic.

Iata o reteta sanatoasa si foarte gustoasa!


Ingrediente:

Mod de preparare:

Fierbe pastele in apa cu sare, timp de 4 minute. Adauga broccoliul si lasa-l sa fiarba impreuna cu pastele, inca 4-5 minute.

Intre timp, pune 1 1/2 cani de lapte la fiert. Amesteca restul de lapte (1/4 cana) cu faina, pudra de usturoi, sarea si piperul intr-un vas, pana se omogenizeaza. Adauga amestecul in laptele care fierbe si mai lasa-l pe foc inca 2-3 minute, amestecand continuu, pana se ingroasa. Stinge focul si adauga branza, parmezanul si mustarul. Amesteca sosul pana cand branzeturile se topesc.

Scurge pastele si broccoliul de apa si adauga sosul de branza. Pune amestecul pe foc, intr-o oala, si mai lasa-l cam un minut, pana cand aromele se intrepatrund.


Citeste si despre:

Informatii pe care trebuie sa le aflati despre branza 10 pericole alimentare 12 reguli de aur pentru parinti Indicele glicemic al alimentelor Greselile legate de sanatate ale femeilor Retete culinare pentru tatii ocupati Dieta pentru afectiunile gastrointestinale #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist 8 preparate culinare de toamna periculoase pentru silueta 4 retete recomandate ca alternative sanatoase la preparate bogate in calorii 10 preparate culinare de toamna care favorizeaza ingrasarea Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima Gastrita. Regim alimentar Intoleranta la fructoza Retete fara gluten pentru Craciun
Cere sfatul medicului ×