Frigarui cu branza de capra si masline

Actualizat: 16 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Branzeturile degresate si grasimile mononesaturate din masline sunt permise in alimentatia persoanelor care sufera de dislipidemie. Branza de capra constituie o sursa excelenta de calciu, dar si de proteine. Reteta de mai jos este suficienta pentru 8 portii si poate reprezenta oricand un aperitiv original.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Amestecati semintele de fenicul, piperul, coaja si sucul de portocale intr-un bol si introduceti cuburile de branza in acest dressing. Lasati branza la marinat aproximativ o ora la temperatura camerei sau pana la trei ore in frigider.

Puneti pe fiecare bat de frigarui o frunza de menta, o jumatate de maslina, o felie de castravete si un cub de branza. Pastrati preparatul la frigider pana in momentul servirii.


Citeste si despre:

Tarta cu ciuperci si branza de capra Mamaliguta cu branza si smantana Frigarui cu carne de vita Omleta cu praz si branza Brie Strudel cu branza de vaci Piept de pui umplut cu branza de capra Briose cu branza si ceapa Sensibilitatea la lumina puternica – cand soarele devine prea intens si ce putem face Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Macaroane cu branza, fara coacere Ardei umpluti cu branza slaba si curcan Macaroane cu branza Salata de somon cu piersici Uleiul de masline: beneficii si utilizare Informatii pe care trebuie sa le aflati despre branza Chiftele de spanac