Urgo Afte

Prospect

Publicat: 04 Mai 2010 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Urgo gel contra afteeste un gel care o data aplicat in cavitatea bucala formeaza un film fin si delicat.
Produsul este indicat in:
- Protejarea ranilor de agresiuni externe(hrana, dantura, etc);
- Calmarea durerilor;
- Favorizarea vindecarii.

Indicatii
Indicat exclusiv in tratamentul ulceratiilor minore ale cavitatii bucale (1-2 ulceratii cu diametrul< 1cm) ca si in ranile minore ale cavitatii bucale

Mod de utilizare:
Se indeparteaza partea spatulei pe marginea sticlutei. Se aplica pe rana cealalta parte a spatulei, astfel incat sa se acopere intreaga zona afectate.
Se lasa sa se usuce aproximativ 10 secunde, dupa care se inchide gura: se observa formarea filmului protectiv. daca rana nu a fost acoperita in intregime se reia aplicarea. Se aplica Urgo Gel contra afte ori de cate ori este nevoie, dar nu mai mult de 4 ori pe zi, de preferat inainte de mese, pana la vindecarea completa (3 pana la 5 zile).
Atata timp cat filmul ramane vizibil nu este necesara o noua aplicare. Compozitia gelului ii garanteaza acestuia puritatea, astfel, nu este necesara curatarea spatulei dupa folosire.
A se inchide etans dupa folosire

Compozitie:
Derivati de celuloza, acid mineral, acizi carboxilici, alcool, apa, aroma

Contraindicatii:
A nu se aplica in caz de ulceratii majore ale mucoase bucale(diametru >1cm) sau in cazul ulceratiilor herpetice (arii cu multiple ulceratii minore), acestea necesitand sfatul medicului.
A nu se aplica pe ranile infectate, arsuri sau rani profunde (rani care sangereaza). Nu folositi in cazul alergiilor la derivati salicilici.

Precautii pentru utilizare:
A se aplica exclusiv pe mucoasa bucala.
Poate cauza o senzatie de discomfort temporar si agitatie.
A nu se aplica la copii sub 6 ani.
A nu se zgaria filmul odata format, acesta va disparea de la sine.
Daca nu se observa nici o evolutie favorabila dupa 5 zile de tratament, este indicat sa se consulte medicul.
A nu se lasa la indemana copiilor.

Citeste si despre:

Aftele si sanatatea dentara Candidoza orala si aftele Aftele bucale - de ce apar si cum se pot trata Importanta administrarii probioticelor in perioada tratamentului cu antibiotic Angina herpetica, o infectie virala comuna Suferi de alergii sau intolerante alimentare? Afla cum poti face cozonac fara faina, oua, lapte sau unt! Aerul poluat, pericol pentru sanatatea familiei tale! De ce este important sa ai un purificator aer Eritemul multiform Metotrexatul in tratamentul bolii trofoblastice gestationale Informatii despre sanatatea orala Malabsorbtia Intoleranta alimentara: interviu cu Dr. Maria Florea
Cere sfatul medicului ×