Anghirolbio

Prospect

Publicat: 12 Ianuarie 2010 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Compozitie:
Un drajeu contine extract uscat de anghinare (Cynara scolymus) 25mg si excipienti: nucleu - amidon de porumb, polividona K 30, talc, stearat de magneziu, lactoza monohidrat, strat de drajefiere - zahar, talc, dioxid de titan(E 171), gelatina, ceara Carnauba micronizata.

Actiune
Anghirolbio este util persoanelor care intampina dificultati in digestia alimentelor din cauza suferintelor bilei (fierii) fie ca aceasta nu este produsa de ficat in cantitati suficiente, fie ca evacuarea sa este incetinita si dificila. Anghirolbio sustine functionarea normala a bilei, ajutand astfel la desfasurarea fireasca a proceselor de digestie, fara tulburarile biliare ce pot genera greturi, balonari, colici sau senzatie de greutate dupa mese. Usurarea digestiai conduce la instalarea si mentinerea unui ritm normal al miscarilor intestinale, inlaturand dificultatile de tranzit si ajutand la mentinerea echilibrului florei microbiene intestinale.
Anghirolbio este de folos si persoanelor care nu au pofta de mancare ajutandu-le sa isi recapete apetitul.

Utilizare
Adulti: doza uzuala este de 2 - 3 drajeuri Anghirolbio de 3 ori pe zi, inintea meselor
Copii intre 7 si 10 ani: doza uzuala este de 1 drajeu Anghirolbio de 3 ori pe zi, inintea meselor, la recomandarea medicului
Copii intre 10 si 15 ani: doza uzuala este de 1 - 2 drajeuri Anghirolbio de 3 ori pe zi, inintea meselor, la recomadarea medicului.

Precautii
Nu se recomanda utilizarea produsului la persoanele care sunt cunosvute cu litiaza biliara (pietre la fiere), cu insuficienta hepatica severa sau cu insuficienta renala acuta. Persoanele care au alergie la anghinare sau la alte plante inrudite(crizantema, arnica) nu trebuie sa utilizeze acest produs.
Contine zahar precum si lactoza monohidrat. Persoanele care cunosc faptul ca au intoleranta la anumite categorii de glucide nu trebuie sa utilizeze acest produs.
A nu se depasi doza zilnica recomandata.Dupa doze mari pot sa apara greata, ameteli, senzatie de caldura.

Producator
S.C. Biofarm S.A.

Citeste si despre:

Abordarea acneei in sarcina Ai menstruatii neregulate si par in exces? Afla care este afectiunea de care suferi Miocardita, inflamatia muschiului inimii Tumorile cardiace - canceroase si necanceroase Tumorile oculare din perspectiva oncologului O noua generatie de lentile fotocromice Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Cordul atletului, o forma de hipertrofie a ventriculului stang 25 de ani de DENT ESTET in Romania Gest de speranta! Beatrice Caslaru, multipla campioana la inot, si-a donat prima medalie europeana in cadrul programului MedLife de testare genetica gratuita pentru copiii cu cancer Tiroidectomia, ce presupune si cand este necesara De ce sunt mai frecvente durerile in piept in randul barbatilor
Cere sfatul medicului ×