Supa de legume cu porumb

Actualizat: 29 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Valori nutritive/500g:

Calorii: 383
Glucide: 49.7
Grasimi: 15.6 g
Proteine: 13.9 g



Ingrediente:



Mod de preparare:

  1. Se taie cuburi morcovul si radacina de patrunjel si se rumenesc in unt. Se adauga putina apa si se mai lasa pe foc 15 minute.
  2. Se adauga sare, dupa gust.
  3. Intr-o oala, se adauga 700 de grame de apa si cubul-condiment si se pun la fiert cartofii taiati si varza (conopida).
  4. Se adauga apoi restul legumelor si porumbul si se lasa la fiert circa 15 min.
  5. Se serveste cu verdeata si smantana.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Supa usoara de pui si porumb Fasole rosie cu legume Salata de legume cu peste Supa de dovleac cu lapte Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou Salata de pui cu legume Salata de legume Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Dovlecei bulgaresti Macaroane cu branza si legume Supa de vacuta cu oua Cat de sanatoase sunt floricele de porumb? Supa crema de legume verzi Supa de legume Orez dietetic