Supa de legume cu porumb

Publicat: 22 Ianuarie 2009 | Actualizat: 29 Octombrie 2014

Valori nutritive/500g:

Calorii: 383
Glucide: 49.7
Grasimi: 15.6 g
Proteine: 13.9 g



Ingrediente:



Mod de preparare:

  1. Se taie cuburi morcovul si radacina de patrunjel si se rumenesc in unt. Se adauga putina apa si se mai lasa pe foc 15 minute.
  2. Se adauga sare, dupa gust.
  3. Intr-o oala, se adauga 700 de grame de apa si cubul-condiment si se pun la fiert cartofii taiati si varza (conopida).
  4. Se adauga apoi restul legumelor si porumbul si se lasa la fiert circa 15 min.
  5. Se serveste cu verdeata si smantana.


Va dorim pofta buna!


Email

Asigura functionarea normala a vaselor de sange cu rol antioxidantAsigura functionarea normala a vaselor de sange cu rol antioxidant

In care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia intr-un apartamentIn care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia intr-un apartament

Frica ingrasa, lasitatea slabeste...Frica ingrasa, lasitatea slabeste...

Cum ne vorbeste subconstientul?Cum ne vorbeste subconstientul?

Citeste si despre:

Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete!

Cat inseamna o portie de fructe sau legume?

Dieta cu supa de varza

Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri

Alimentatia si varsta - Rolul fibrelor in dieta

Obiceiuri sanatoase pentru imunitate crescuta

Rolul tratamentului compresiv in vindecarea ulcerului varicos

Rezolutia pentru 2021: am mai multa grija de sanatatea mea!

Capsunile: surse naturale de antioxidanti

Alimentatia sanatoasa

Dieta Sacred Heart

Invata sa te hranesti sanatos: top alimente recomandate si alimente nesanatoase

Ghid de cumparare a alimentelor congelate