Tarta dietetica de dovlecel

Actualizat: 18 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pentru tratarea urticariei, se recomanda evitarea tuturor alimentelor care exacerbeaza procesele inflamatorii in corp.

Alimentatia trebuie sa fie cat mai dietetica, axata pe consumul de orez, morcovi, branza de vaci, ceaiuri si paine prajita. Dovlecelul poate fi consumat in siguranta de persoanele care sufera de urticarie.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Curatati dovlecelul de coaja, spalati-l bine sub jet de apa si dati-l pe razatoarea mare.
  2. Amestecati-l apoi intr-un bol de mari dimensiuni cu smantana de soia, faina, praful de copt, branza, busuiocul, sarea si piperul.
  3. Turnati compozitia rezultata in tava de copt tapetata in prealabil cu hartie de pergament.
  4. Lasati tarta sa se coaca timp de 30-40 de minute la foc mediu, pana devine aurie la suprafata.
  5. Serviti imediat.

Citeste si despre:

Bauturile dietetice sunt periculoase pentru rinichi Adevarul despre bauturile dietetice carbogazoase Cat de sanatoase sunt alimentele dietetice? Recomandari dietetice pentru pacientii cu hipertensiune arteriala Diareea la copii - sfaturi dietetice Gastropareza diabetica - gestionata cu succes prin modificari dietetice 6 produse dietetice care ingrasa Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Cum poti profita de ultima tehnologie in materie de analize medicale Alimente bogate in fibre Alimente mai putin sanatoase care pot contribui la scaderea in greutate Obezitatea la copii si sportul Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Spaghetele - informatii nutritionale Alimentatia si bolile metabolice Fructele - surse excelente de antioxidanti
Cere sfatul medicului ×