Tarta dietetica de dovlecel

Actualizat: 18 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pentru tratarea urticariei, se recomanda evitarea tuturor alimentelor care exacerbeaza procesele inflamatorii in corp.

Alimentatia trebuie sa fie cat mai dietetica, axata pe consumul de orez, morcovi, branza de vaci, ceaiuri si paine prajita. Dovlecelul poate fi consumat in siguranta de persoanele care sufera de urticarie.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Curatati dovlecelul de coaja, spalati-l bine sub jet de apa si dati-l pe razatoarea mare.
  2. Amestecati-l apoi intr-un bol de mari dimensiuni cu smantana de soia, faina, praful de copt, branza, busuiocul, sarea si piperul.
  3. Turnati compozitia rezultata in tava de copt tapetata in prealabil cu hartie de pergament.
  4. Lasati tarta sa se coaca timp de 30-40 de minute la foc mediu, pana devine aurie la suprafata.
  5. Serviti imediat.

Citeste si despre:

Tarta dietetica cu lamaie Tarta cu ciuperci si branza de capra Tarta cu oua, sunca si branza Cuscus cu pui si dovlecel Supa de dovlecel Pizza dietetica Omleta cu dovlecel Rutina de ingrijire a dermatologilor - 5 secrete pe care le poti incerca si tu Cat costa fertilizarea in vitro (FIV)? De ce pretul exact este greu de estimat Rulouri de dovlecel copt cu branza degresata Tocanita de legume dietetica Pui umplut cu prune si branza dietetica Tarta cu spanac Fileuri turcesti in sos de mustar Cui ii este recomandata sarea fara sodiu? Omleta din albusuri cu rosii si dovlecel