Tocanita de legume dietetica

Actualizat: 15 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Tocanitele de legume, preparate in mod dietetic, sunt recomandate in dieta persoanelor care sufera de gastrita.

Acest preparat usor de digerat, bogat in vitamine, minerale si fibre, contine doar 172 de calorii in fiecare portie.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Puneti o ceasca de apa la fiert intr-o oala, apoi adaugati ceapa tocata marunt si uleiul de masline.
  2. Lasati-o la fiert 5 minute, apoi adaugati restul legumelor si acoperiti oala cu un capac.
  3. Dupa 5-7 minute, turnati peste supa limpede de legume si asteptati sa dea de 2-3 ori in clocot.
  4. Adaugati rosiile la conserva si amestecati bine.
  5. La final, asezonati tocanita cu patrunjelul proaspat.
  6. Nu consumati preparatul fierbinte!

Citeste si despre:

Tocanita de vita cu vin rosu Tocanita de pui cu fasole si spanac Pizza dietetica Tocanita de vita cu cartofi dulci Tarta dietetica de dovlecel Conceptii gresite despre legume si slabire Tocanita cu rosii si mazare Tu esti atent la retractiile gingivale? Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Supa crema de legume verzi Supa de legume 10 legume cu continut redus de carbohidrati Orez cu legume Legume bogate in proteine Salata de legume Tarta dietetica cu lamaie