Supa de dovlecel

Actualizat: 24 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se topeste unul la foc mediu.
  2. Se caleste ceapa, aproximativ 5 minute.
  3. Se amesteca dovlecelul, cartofii, cimbrul, rozmarinul, busuiocul si piperul. Se fierbe 5 minute.
  4. Supa de pui se pune intr-o oala si se lasa sa fiarba timp de 15 minute.
  5. Se scot cartofii, se piseaza si se pun intr-un castron mare.
  6. Supa se ma lasa sa fiarba inca 5 minute. Se adauga laptele si sosul de soia.
  7. Se pune supa peste piureul de cartofi si se amesteca.
  8. Se adauga mararul. Supa se lasa la racit.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii 5 supe care ne ajuta sa slabim Dieta cu supa de varza Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Consumul de gluten: benefic sau nociv Alimentatia corecta pe timp de iarna Care sunt secretele unei diete sanatoase? Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului? De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Alaptarea Dieta Sacred Heart Dieta Cambridge Pepenele galben - beneficii pentru sanatate si informatii nutritionale Ghimbirul, un elixir pentru sanatate. Efecte surprinzatoare! Dieta doar cu lichide. Ce presupune si la ce riscuri te-ai putea expune Detoxifiere naturala de primavara