Supa de dovlecel

Actualizat: 24 Octombrie 2014

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se topeste unul la foc mediu.
  2. Se caleste ceapa, aproximativ 5 minute.
  3. Se amesteca dovlecelul, cartofii, cimbrul, rozmarinul, busuiocul si piperul. Se fierbe 5 minute.
  4. Supa de pui se pune intr-o oala si se lasa sa fiarba timp de 15 minute.
  5. Se scot cartofii, se piseaza si se pun intr-un castron mare.
  6. Supa se ma lasa sa fiarba inca 5 minute. Se adauga laptele si sosul de soia.
  7. Se pune supa peste piureul de cartofi si se amesteca.
  8. Se adauga mararul. Supa se lasa la racit.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii 5 supe care ne ajuta sa slabim Dieta cu supa de varza Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Consumul de gluten: benefic sau nociv Melasma – cea mai raspandita afectiune a pielii post sezon cald Restabilim parul fara substante chimice si siliconi: la ce produs ar trebui sa se acorde atentie? Rezultate obtinute in urma tratamentului cu PRP si aerocrioterapie la un pacient cu condropatie Alimentatia corecta pe timp de iarna Care sunt secretele unei diete sanatoase? Alaptarea Dieta Sacred Heart Dieta Cambridge