Supa de dovlecel

Actualizat: 24 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se topeste unul la foc mediu.
  2. Se caleste ceapa, aproximativ 5 minute.
  3. Se amesteca dovlecelul, cartofii, cimbrul, rozmarinul, busuiocul si piperul. Se fierbe 5 minute.
  4. Supa de pui se pune intr-o oala si se lasa sa fiarba timp de 15 minute.
  5. Se scot cartofii, se piseaza si se pun intr-un castron mare.
  6. Supa se ma lasa sa fiarba inca 5 minute. Se adauga laptele si sosul de soia.
  7. Se pune supa peste piureul de cartofi si se amesteca.
  8. Se adauga mararul. Supa se lasa la racit.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Supa de ceapa Cuscus cu pui si dovlecel Supa de pui Supa de linte Supa de cartofi dulci si ghimbir Supa de cartofi, fasole si iaurt Supa din carne de vita cu spanac Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Supa usoara de pui si porumb Supa crema de ciuperci Supa de varza Supa de mazare Dieta cu supa de varza Supa minestrone Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri