Tarta cu oua, sunca si branza

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:



Mod de preparare:

  1. Fierbeti macaroanele conform indicatiilor de pe pachet si lasati-le la scurs.
  2. Intr-o tigaie medie rumeniti bacon-ul si apoi scoteti-l pe o farfurie. Intr-un vas mare combinati macaroanele, baconul, branzeturile, cuburile de paine, ceapa si sosul de ardei iute. Amestecati bine.
  3. Intr-un castron mare, se pat albusurile pana cand se intaresc. Turnati-le in vasul cu macaroane. Amestecul se pune apoi intr-un vas termonrezistent mai intins pe raftul de jos al cuptorului la 200 de grade C.
  4. Dupa un sfert de ora, puneti vasul in raftul din mijloc al cuptorului.
  5. Coaceti compozitia inca aproximativ o ora (verificati cu varful unei scobitori sau cutit daca tarta este patrunsa in mijloc: in cazul in care acestea ies curate, tarta e coapta). Se lasa 5 minute inainte de taiere.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Tarta cu ciuperci si branza de capra Tarta cu spanac Briose cu branza si ceapa Omleta cu praz si branza Brie Mamaliguta cu branza si smantana Macaroane cu branza Strudel cu branza de vaci O vizita de referinta: Dr. Richard G. Fessler, pionier in neurochirurgie, la Bucuresti 5 tipuri de interventii in care poate fi utilizat robotul Brainlab Tarta dietetica cu lamaie Macaroane cu branza, fara coacere Ardei umpluti cu branza slaba si curcan Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste Sufleu cu branza de vaci si biscuiti Tarta dietetica de dovlecel Informatii pe care trebuie sa le aflati despre branza