Rulouri de dovlecel copt cu branza degresata

Actualizat: 25 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Rulourile de dovlecel copt, cu branza degresata, sunt un aperitiv excelent si sigur pentru consum in cazul persoanelor care sufera de dislipidemie.

Fiecare portie furnizeaza din plin fibre, proteine si grasimi mononesaturate, recomandate in aceasta afectiune.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Preincalziti gratarul la foc mediu.
  2. Ungeti feliile de dovlecel cu ulei de masline si asezonati-le cu sare si piper.
  3. Preparati-le pe gratar cate 4 minute pe fiecare parte (puteti efectua aceasta operatiune cu o zi inainte, pastrand dovlecelul copt la frigider).
  4. Intr-un bol mic, amestecati branza de capra zdrobita, patrunjelul si sucul de lamaie.
  5. Puneti cate o jumatate de lingurita din aceasta compozitie aproape de marginea feliilor coapte de dovlecel, presarati deasupra busuioc si cate o frunza spanac, apoi rulati.
  6. Depozitati rulourile intr-o caserola inchisa ermetic.

Citeste si despre:

Rulouri de lasagna cu branza tofu Paste cu creveti, branza degresata si lamaie Briose cu branza si ceapa Cheesecake rapid cu branza degresata Strudel cu branza de vaci Tarta cu ciuperci si branza de capra Cuscus cu pui si dovlecel Endocrinologie si hipotiroidism: care policlinica din Suceava este alegerea de top pentru tratament? O vizita de referinta: Dr. Richard G. Fessler, pionier in neurochirurgie, la Bucuresti Ardei umpluti cu branza slaba si curcan Salata de quinoa cu migdale si branza degresata Macaroane cu branza Macaroane cu branza, fara coacere Frigarui cu branza de capra si masline Tarta dietetica de dovlecel Omleta cu praz si branza Brie