Omleta cu dovlecel

Actualizat: 02 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Alimentatia in diabetul de tip 1 (insulinodependent) este cheia controlului nivelului de glicemie.

Pacientul trebuie sa isi monitorizeze cu atentie aportul de glucide, lipide, proteine, colesterol si sare din alimente.

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Dati pe razatoare dovleceii, presarati seara deasupra si lasati-i la scurs 10 minute.
  2. Intr-un bol mare, bateti ouale si adaugati busuiocul, patrunjelul, jumatate din cantitatea de parmezan si piperul.
  3. Lasati compozitia sa se odihneasca.
  4. Incingeti o tigaie antiaderenta si prajiti sunca la foc mediu, pana devine crocanta.
  5. Transferati-o pe un servetel si sotati dovlecelul ras in tigaie timp de 3 minute, amestecand din cand in cand.
  6. Taiati marunt sunca si adaugati-o in compozitia oualor.
  7. Turnati in tigaie mixul de oua, branza si condimente peste dovlecel, astfel incat sa il acoperiti complet.
  8. Lasati totul la prajit cate 4 minute pe fiecare parte.
  9. La sfarsit, presarati deasupra restul parmezanului si serviti preparatul cald.

Citeste si despre:

Omleta cu praz si branza Brie Cuscus cu pui si dovlecel Omleta cu spaghete Omleta din albusuri cu rosii si dovlecel Fritatta (omleta) cu spanac Supa de dovlecel Rulouri de dovlecel copt cu branza degresata Rutina de ingrijire a dermatologilor - 5 secrete pe care le poti incerca si tu Cat costa fertilizarea in vitro (FIV)? De ce pretul exact este greu de estimat Omleta cu spanac Tarta dietetica de dovlecel 7 motive pentru care puteti sa consumati mai multe oua Burger cu somon Penne cu spanac Injectiile cu colagen Cuscus tunisian cu legume