Pui cu otet balsamic

Actualizat: 16 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Puiul cu otet balsamic este o reteta recomandata persoanelor cu intoleranta la gluten, fiind si un preparat usor de digerat. Se mai poate consuma si de bolnavii de diabet de tip II sau artrita.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Incalziti uleiul de masline in tigaie si sotati ceapa si ardeiul gras timp de 5 minute, pana cand legumele se inmoaie bine.
  2. Adaugati usturoiul pisat si fulgii de ardei iute, amestecand constant timp de 1 minut.
  3. Taiati pieptul de pui in bucati potrivite, asezonati carnea cu sare si piper si puneti-o in tigaie la prajit, cate 4 minute pe fiecare parte.
  4. Adaugati apoi otetul balsamic si rosiile la conserva (cu sucul partial scurs), apoi lasati totul sa fiarba incet fara capac (aproximativ 25 de minute), pana cand cantitatea de lichid incepe de scada vizibil, iar carnea este bine gatita (verificati cu o furculita).
  5. Puteti presara deasupra patrunjel proaspat, bine maruntit, daca doriti.

Citeste si despre:

40 de modalitati prin care puteti utiliza otetul Plan de detoxifiere pentru 7 zile 10 trucuri pentru a reduce colesterolul Detoxifiere naturala de primavara Dieta de 1200 de calorii Sfaturi pentru dieta alimentara de vara Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani Ce afectiuni poti detecta prin testarea genetica si cand este bine sa o faci Ratele de succes FIV – Efectele varstei asupra fertilitatii Cum puteti sa slabiti cu alimente sanatoase, la picnic Cum sa pregatiti o pizza sanatoasa Cum sa mancati mai multe legume verzi Cele mai bune si cele mai nocive alimente pentru dantura Dieta mediteraneana imbunatateste memoria si creste longevitatea Cum pot duce salatele la ingrasare Care este cel mai bun ulei pentru gatit