Pui cu otet balsamic

Actualizat: 16 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Puiul cu otet balsamic este o reteta recomandata persoanelor cu intoleranta la gluten, fiind si un preparat usor de digerat. Se mai poate consuma si de bolnavii de diabet de tip II sau artrita.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Incalziti uleiul de masline in tigaie si sotati ceapa si ardeiul gras timp de 5 minute, pana cand legumele se inmoaie bine.
  2. Adaugati usturoiul pisat si fulgii de ardei iute, amestecand constant timp de 1 minut.
  3. Taiati pieptul de pui in bucati potrivite, asezonati carnea cu sare si piper si puneti-o in tigaie la prajit, cate 4 minute pe fiecare parte.
  4. Adaugati apoi otetul balsamic si rosiile la conserva (cu sucul partial scurs), apoi lasati totul sa fiarba incet fara capac (aproximativ 25 de minute), pana cand cantitatea de lichid incepe de scada vizibil, iar carnea este bine gatita (verificati cu o furculita).
  5. Puteti presara deasupra patrunjel proaspat, bine maruntit, daca doriti.

Citeste si despre:

Paste fusilli cu pui Cuscus cu pui si dovlecel Orez fiert cu broccoli si pui Pilaf cu pui Salata de pui cu paste Pui cu ananas Pui cu sos Rutina de ingrijire a dermatologilor - 5 secrete pe care le poti incerca si tu Cat costa fertilizarea in vitro (FIV)? De ce pretul exact este greu de estimat Piept de pui cu ananas Pui frantuzesc cu sos de ciuperci Friptura de pui pe gratar cu lamaie Crochete de pui cu cartofi Pui cu sos de papaya Piept de pui cu lamaie si ceapa Piept de pui umplut cu branza de capra