Crochete de pui cu cartofi

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Mod preparare:

  1. Incingeti uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu.
  2. In timp ce uleiul se incinge, bateti ouale impreuna cu laptele intr-un castron. In alt castron, amestecati piureul de cartofi cu sare si piper.
  3. Taiati fasii carnea de pui si treceti-o prin amestecul preparat, scurgeti laptele in exces si prajiti-o in ulei fierbinte, timp de 7-10 minute, intorcand-o pe fiecare parte.
  4. Lasati apoi crochetele sa se scurga de surplusul de ulei intr-un castron pe fundul caruia ati pus un servetel de hartie.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Placinta de pui, cartofi si praz Cartofi dulci cu usturoi Piure de cartofi cu usturoi Cartofi copti cu cas Cuscus cu pui si dovlecel Cartofi gratinati Pui cu sos O vizita de referinta: Dr. Richard G. Fessler, pionier in neurochirurgie, la Bucuresti 5 tipuri de interventii in care poate fi utilizat robotul Brainlab 9 motive sa consumati mai multi cartofi dulci Paste fusilli cu pui Cartofi copti cu dressing de smantana Supa de cartofi dulci si ghimbir Pilaf cu pui Salata de pui cu legume Salata de cartofi