Cartofi la cuptor cu parmezan

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se fierb cartofii timp de 20 de minute
  2. Se curata si se toaca ceapa, apoi se caleste in ulei, la foc mic, timp de 10 minute.
  3. Se incalzeste cuptorul la 200 de grade C.
  4. Cartofii se scot din apa si se se piseaza (piure), apoi se amesteca cu ceapa si cu oul batut si se condimenteaza cu sare si piper.
  5. Continutul se aseaza in tava si se presara cu parmezan. Deasupra, se adauga bucati de unt.
  6. Se lasa la cuptor timp de 15-20 de minute.


Tips pentru dieta:
Este o reteta foarte gustoasa, echilibrata si cu un nivel scazut de grasimi.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Clatite de cartofi cu parmezan Cartofi copti cu cas Cartofi dulci la cuptor Cartofi copti cu dressing de smantana Cartofi dulci cu usturoi Cartofi Boulangeres Cartofi gratinati Ghid pentru ingrijirea piciorului diabetic: cum sa previi complicatiile Secretul unui ten impecabil: Cum sa scapi rapid de cosuri si pete Piure de cartofi cu usturoi Vinete coapte cu parmezan Cartofi dulci cu aroma de portocale 5 motive de a include cartofii in dieta Crochete de pui cu cartofi Cartofi dietetici la cuptor Salata de cartofi