Vinete coapte cu parmezan

Actualizat: 07 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Aceasta reteta excelenta de vinete coapte cu parmezan contine doar 50 kcal intr-o portie si se poate in consuma in siguranta de persoanele care sufera de afectiuni osoase, cardiace, intoleranta la gluten (boala celiaca) sau insomnie.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Preincalziti cuptorul la 220 de grade Celsius si tapetati o tava de copt cu hartie de pergament.
  2. Taiati vanata in 10 rondele potrivite si asezati-le intr-un singur strat pe fundul tavii, nu inainte de a le unge individual cu ulei se masline.
  3. Presarati deasupra sarea si piperul si coaceti-le timp de 20 de minute, pana cand devin moi si maron-aurii.
  4. Scoateti tava de la cuptor si acoperiti fiecare felie de vanata coapta cu sos de rosii, mozzarella, parmezan, oregano si fulgi de ardei iute.
  5. Mai coaceti preparatul 5-10 minute, pana cand branza se topeste vizibil.

Citeste si despre:

Cartofi la cuptor cu parmezan Vinete coapte cu ardei capia Mere coapte cu scortisoara Vinete cu verdeata Piure de vinete cu iaurt Mere coapte cu ghimbir si miere Friptura de vita cu vinete Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Conferinta Anuala Swiss Group 2025: Viziune, Strategie si Puterea unei Echipe Unite Lasagna cu vinete Ai alergie la vinete? La ce alte alimente trebuie sa renunti Mere coapte File de cod la gratar cu sos de rosii coapte Vinetele, beneficii si retete sanatoase Clatite de cartofi cu parmezan Conopida crocanta cu branza parmezan