Salata de cartofi
Actualizat: 31 Octombrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Ingrediente:
- 10 cartofi noi rosii, mici;
- 6 linguri ceapa verde tocata;
- 4 linguri ceapa rosie tocata;
- 3 linguri patrunjel proaspat tocat;
- 2 lingurite marar uscat;
- 175 ml ulei de masline;
- 75 ml otet de vin rosu;
- 1 catel zdrobit de usturoi;
- 1 ardei gras rosu;
- piper dupa gust.
Mod de preparare:
Cartofii se curata si se fierb apoi se taie in jumatati si se pun intr-un castron mare. Adaugati ceapa verde, ceapa rosie, patrunjelul, mararul si ardeiul rosu. Amestecati. Intr-un castron mai mic se amesteca uleiul de masline, otetul de vin rosu, usturoiul si piperul. Se toarna cantitatea dorita peste amestecul de cartofi. Adaugati piperul si introduceti vasul la frigider.