Salata de cartofi

Actualizat: 31 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:
Cartofii se curata si se fierb apoi se taie in jumatati si se pun intr-un castron mare. Adaugati ceapa verde, ceapa rosie, patrunjelul, mararul si ardeiul rosu. Amestecati. Intr-un castron mai mic se amesteca uleiul de masline, otetul de vin rosu, usturoiul si piperul. Se toarna cantitatea dorita peste amestecul de cartofi. Adaugati piperul si introduceti vasul la frigider.


Citeste si despre:

Cum pot duce salatele la ingrasare Nutritia pe timpul verii Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism Despre vara si prea multe calorii Cele mai bune si mai rele aperitive Alternative mai sanatoase la fast-food Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 10 alimente hipercalorice ale primaverii 50 de sfaturi pentru imbunatatirea dietei Alimentele care ingrasa pe timpul verii Alimentatia sanatoasa Cum puteti sa slabiti cu alimente sanatoase, la picnic Topul alimentelor pentru oase sanatoase Cum tii dieta daca suferi de gastrita sau ulcer
Cere sfatul medicului ×