Salata de cartofi

Actualizat: 31 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:
Cartofii se curata si se fierb apoi se taie in jumatati si se pun intr-un castron mare. Adaugati ceapa verde, ceapa rosie, patrunjelul, mararul si ardeiul rosu. Amestecati. Intr-un castron mai mic se amesteca uleiul de masline, otetul de vin rosu, usturoiul si piperul. Se toarna cantitatea dorita peste amestecul de cartofi. Adaugati piperul si introduceti vasul la frigider.


Citeste si despre:

Salata de cartofi Salata orientala Salata de pui cu paste Cartofi gratinati Cartofi Boulangeres Supa de cartofi dulci si ghimbir Salata de ton cu avocado Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Salata de avocado si rosii Cartofi copti cu dressing de smantana Cartofi dulci cu usturoi Cartofi copti cu cas Piure de cartofi cu usturoi Minune intr-un bol: salata de fructe Salata mediteraneana cu fasole si ton