Cartofi copti cu dressing de smantana

Actualizat: 10 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Legumele coapte si lactatele sunt doua dintre recomandarile alimentare pentru pacientii care sufera de duodenita, dar si de alte afectiuni ale sistemului gastric sau digestiv. Iata o reteta usoara si aromata de cartofi copti cu dressing de smantana:

Ingrediente:

Mod de preparare:

Spala cartofii in coaja, taie-i jumatati si asaza-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Stropeste-i cu ulei de masline si sare si baga-i la cuptor pana cand se inmoaie. Intre timp, prepara dressingul, amestecand bine smantana cu marar, patrunjel si sare. Baga-l la rece, pana cand cartofii se coc. Scoate cartofii aburinzi din tava si acopera-i cu un strat generos de dressing racoritor.


Citeste si despre:

Cartofi copti cu cas Cartofi copti cu rozmarin Cartofi dulci cu usturoi Cartofi gratinati Cartofi Boulangeres Cartofi copti cu iaurt si sos salsa Cartofi cu jambon Sensibilitatea la lumina puternica – cand soarele devine prea intens si ce putem face Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Cartofi la cuptor cu parmezan Supa de cartofi dulci si ghimbir Salata de cartofi Mamaliguta cu branza si smantana Piure de cartofi cu usturoi Crochete de pui cu cartofi Cartofi dulci la cuptor