Cartofi dulci cu aroma de portocale

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se unge un vas termorezistent cu ulei sau se pune pe fundul lui o hartie de copt. Se pun alternativ straturi de cartofi dulci si mere. Se toarna sucul de portocale si coaja peste amestec. Se presara si scortisoara.
  2. Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade C, si se introduce, timp de 40 de minute, vasul la cuptor. Se acopera cu o folie.
  3. Dupa 40 de minute se indeparteaza folia si se adauga fulgii pisati sau pesmetul.
  4. Se mai lasa la cuptor inca 15-20 de minute, pana se rumeneste compozitia.

    Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Cartofi dulci cu usturoi 9 motive sa consumati mai multi cartofi dulci Supa de cartofi dulci si ghimbir Piure de cartofi dulci cu aroma de portocala Cartofi dulci la cuptor Beneficiile sucului de portocale Cartofi gratinati O vizita de referinta: Dr. Richard G. Fessler, pionier in neurochirurgie, la Bucuresti 5 tipuri de interventii in care poate fi utilizat robotul Brainlab Biscuiti cu aroma de portocale Cartofi copti cu cas File de pastrav cu sos de portocale Mere coapte cu scortisoara Cocktail de portocale Julius Salata cu pui, masline si portocale Cartofi copti cu dressing de smantana