Macaroane cu somon si marar

Actualizat: 30 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Acizi grasi esentiali din carnea de somon aduc beneficii importante in controlul afectiunilor hepatice.
Macaroanele pot fi consumate in siguranta de catre persoanele care sufera de hepatita, iar mararul adauga o aroma deosebita acestui preparat satios si sanatos.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet.
  2. Scurgeti apa si transferati-le la loc in oala.
  3. Intre timp, ungeti somonul cu zeama de lamaie, incigeti o tigaie antiaderenta si prajiti pestele cate 3 minute pe fiecare parte.
  4. Transferati carnea pe o farfurie si folositi o furculita pentru a desprinde carnea de oase.
  5. Adaugati laptele condensat si usturoiul in tigaie si amestecati acest mix pe foc mic.
  6. Adaugati macaroanele si lasati-le sa absoarba bine sosul.
  7. Turnati peste spanacul, ceapa, mararul si somonul.
  8. Mai lasati preparatul pe foc 2-3 minute, pana cand toate ingredientele se combina perfect.
  9. Serviti imediat.

Citeste si despre:

Burger cu somon Macaroane arabesti cu sos de iaurt si mirodenii Salata de somon cu piersici Macaroane cu branza Sandvici cu ou si somon Somon la gratar II Somon la gratar I Ghid pentru ingrijirea piciorului diabetic: cum sa previi complicatiile Secretul unui ten impecabil: Cum sa scapi rapid de cosuri si pete Macaroane cu branza, fara coacere Macaroane cu doua feluri de branza Somon pe gratar cu garnitura de orez brun Paste cu marar si lamaie Ardei umpluti cu urda si marar Somon la gratar cu cartofi natur Macaroane integrale cu branza