Burger cu somon

Actualizat: 06 Februarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Burgerul cu somon este o varianta mai sanatoasa a burgerului american, datorita acizilor esentiali omega-3 furnizati de pestele gras.

Acesti nutrienti importanti ajuta la tratarea cu succes a anemiei, prin efectul de intarire a imunitatii. Reteta este suficienta pentru 6 portii.

Ingrediente:

Mod de preparare:


Preincalziti cuptorul la temperatura medie si puneti o jumatate din pesmet intr-o farfurie intinsa. Intr-un bol mediu, amestecati restul ingredientelor, cu exceptia uleiului de masline, castravetilor si a chiflelor. Framantati bine compozitia si formati in palme 6 chiftele plate, de aproximativ 1 cm grosime. Treceti chiftelele prin pesmet si asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de pergament, unsa cu ulei de masline. Coaceti carnea timp de 8-12 minute, intorcand chiftele pe ambele parti.


Introduceti chiftelele coapte intre chiflele prajite si asezati deasupra feliile de castraveti. Puteti completa burgerii cu felii de rosii proaspete, salata verde sau alte condimente preferate.


Citeste si despre:

Salata de somon cu piersici Somon pe gratar cu garnitura de orez brun Sandvici cu ou si somon Burger cu ton Burger vegetal Somon la gratar II Somon la gratar I Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Conferinta Anuala Swiss Group 2025: Viziune, Strategie si Puterea unei Echipe Unite Macaroane cu somon si marar Salata usoara cu somon afumat Somon la gratar cu cartofi natur Pachetele de somon Penne cu spanac Chifle cu ierburi aromatice 3 retete sanatoase cu peste care scad riscul artritei reumatoide