Somon la gratar I

Actualizat: 19 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale:

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Incingeti bine gratarul. Puneti pe gratar o folie de aluminiu pe care puneti ceapa taiata marunt. Asezati file-ul de somon cu partea cu piele in interior, peste ceapa. Adaugati apoi peste peste uleiul, suc de lamaie, marar si pipier.
  2. Lasati-l la fript aproximativ 10-15 minute, in functie de grosimea fileului sau pana cand carnea de peste devine opaca. Serviti-l alaturi de feliile de lamaie.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Somon la gratar II Somon pe gratar cu garnitura de orez brun Somon la gratar cu cartofi natur Siguranta alimentelor la gratar Salata de somon cu piersici Legatura dintre gratar si cancer. Cum prevenim efectele nocive? Burger cu somon Escare: ce sunt, factori de risc, cum se pot preveni, stadii si optiuni de tratament Cu un pas inaintea menopauzei. Recomandarea specialistilor din Germania. 10 alimente si preparate bune de gatit pe gratar Sandvici cu ou si somon Idei de preparare si servire sanatoasa a alimentelor pe gratar in timpul verii Friptura de pui pe gratar cu lamaie Piept de pui cu lamaie si ceapa File de cod la gratar cu sos de rosii coapte 6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber