Somon la gratar I

Actualizat: 19 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale:

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Incingeti bine gratarul. Puneti pe gratar o folie de aluminiu pe care puneti ceapa taiata marunt. Asezati file-ul de somon cu partea cu piele in interior, peste ceapa. Adaugati apoi peste peste uleiul, suc de lamaie, marar si pipier.
  2. Lasati-l la fript aproximativ 10-15 minute, in functie de grosimea fileului sau pana cand carnea de peste devine opaca. Serviti-l alaturi de feliile de lamaie.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

10 alimente si preparate bune de gatit pe gratar Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Detoxifiere naturala de primavara Dieta pentru menopauza Mituri si informatii nutritionale despre carnea de peste Cum sa introduceti mai mult peste in alimentatia intregii familii Plan de detoxifiere pentru 7 zile Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima Hipertensiunea si alimentatia 27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima Alimente periculoase in osteoporoza