Macaroane cu doua feluri de branza

Actualizat: 25 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie:

Calorii: 467
Colesterol: 29 mg
Carbohidrati: 57 g
Proteine: 20 g



Ingrediente:



Mod de preparare:

  1. Se pun macaroanele (pastele) la fiert intr-o oala cu apa si sare, aproximativ 8-10 minute. Intre timp, se incalzeste cuptorul.
  2. Se unge un vas termorezistent cu o lingura din uleiul de masline. Restul de doua linguri se pun intr-o tigaie, se adauga faina si se freaca bine, timp de un minut, pentru a se forma o pasta. Incet se toarna si laptele peste compozitie si se amesteca, cu telul sau cu o furculita pentru a se omogeniza totul. Se lasa la foc mic, aproximativ 5 minute, in care amestecati incontinuu, pana cand obtineti o pasta groasa.
  3. Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga jumatate din cantitatea din fiecare tip de branza. Se amesteca pastele scurse cu aceasta compozitie, intr-un vas de yena. Peste ele se presara pesmet si branza ramasa.
  4. Deasupra se pune o ligurita de ulei si se introduce vasul in cuptor, pe tava din mijloc, aproximativ 20 de minute sau pana cand branza se topeste bine.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Macaroane cu branza Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste Macaroane cu branza, fara coacere Macaroane integrale cu branza Macaroane arabesti cu sos de iaurt si mirodenii Macaroane cu branza si legume Paste cu creveti, branza degresata si lamaie Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Tarta cu oua, sunca si branza Tarta cu ciuperci si branza de capra Briose cu branza si ceapa Informatii pe care trebuie sa le aflati despre branza Paste cu lamaie si branza parmezan Omleta cu praz si branza Brie Strudel cu branza de vaci