Ardei umpluti cu urda si marar

Actualizat: 18 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ardeii grasi umpluti cu urda si marar reprezinta o reteta rapida si sanatoasa, perfecta pentru pacientii care sufera de hepatita!

Chiar daca nu pare, este un preparat savuros si satios, care alunga rapid senzatia de foame, Ingredientele usoare ale retetei sunt benefice ficatului.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Taie capacul ardeilor, curata-i bine de seminte si spala-i.
  2. Lasa-i sa se usuce, iar intre timp, prepara umplutura.
  3. Amesteca urda cu mararul si asezoneaza toul cu sare si piper, dupa gust.
  4. Umple ardeii si serveste-i imediat.
  5. Poti inlocui urda cu branza de vaci.
  6. De asemenea, poti taia ardeii si pe jumatate si abia apoi ii poti umple, astfel incat sa ii poti consuma mai usor.

Citeste si despre:

Ardei umpluti cu branza slaba si curcan Ardei dietetici umpluti cu carne de vita Ardei umpluti cu quinoa si fasole neagra Carnati de curcan cu ardei gras Paste cu marar si lamaie Crap cu sos de rosii si ardei Clatite aromate cu urda Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Macaroane cu somon si marar Urda dulce cu fructe de padure Salata de ardei preparati pe gratar Castraveti umpluti Salata cu rosii, ardei si branza Vinete coapte cu ardei capia Pizza integrala cu ardei in trei culori