Ardei umpluti cu urda si marar

Actualizat: 18 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ardeii grasi umpluti cu urda si marar reprezinta o reteta rapida si sanatoasa, perfecta pentru pacientii care sufera de hepatita!

Chiar daca nu pare, este un preparat savuros si satios, care alunga rapid senzatia de foame, Ingredientele usoare ale retetei sunt benefice ficatului.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Taie capacul ardeilor, curata-i bine de seminte si spala-i.
  2. Lasa-i sa se usuce, iar intre timp, prepara umplutura.
  3. Amesteca urda cu mararul si asezoneaza toul cu sare si piper, dupa gust.
  4. Umple ardeii si serveste-i imediat.
  5. Poti inlocui urda cu branza de vaci.
  6. De asemenea, poti taia ardeii si pe jumatate si abia apoi ii poti umple, astfel incat sa ii poti consuma mai usor.

Citeste si despre:

Dieta Atkins: ghid pentru incepatori Aerobicul, un mod eficient de a arde grasimea Mers versus alergare, ce arde cele mai multe calorii? 5 retete rapide si sanatoase pentru sarbatori Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima Idei de mic dejun pentru persoanele care nu pot manca dimineata 5 legume mai putin comune si cum pot fi consumate Medicii sau nutritionistii pot acum sa castige un venit pasiv din recomandarile de suplimente Cosuri cadou elegante, cele mai inspirate alegeri din 2024, pentru medici de top Viata sexuala a cuplului - intre placere si frustrare Cum puteti sa slabiti cand faceti curatenie? Cum sa pastrati sanatatea aparatului digestiv? Cele 7 beneficii ale apei Displazia Bronhopulmonara (BPD) – Boala pulmonara cronica la copii Metabolismul si greutatea corporala Cum sa mananci inainte si dupa sala